Επαφή ΝΕΠ και ΝΟΠ για χρήση του «Επ. Πετραλιάς» – Προβληματισμοί για «Α. Πεπανός»

Σε επαφή με τη διοίκηση του ΝΟΠ ήρθε η ΝΕΠ για χρήση του κολυμβητηρίου «Επ. Πετραλιάς», εξαιτίας της καθυστέρησης των εργασιών στο κολυμβητήριο« Α. Πεπανός».

ΝΕΠ Η ΝΕΠ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ΝΟΠ για το «Επ. Πετραλιάς»

Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ της Δευτεριάτικης «Π» αναφορικά με την καθυστέρηση στην έναρξη της προετοιμασίας της Ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ που φέτος θα παίξει στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο, εξαιτίας των εργασιών στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» (αλλάζουν τα πλακάκια στην πισίνα) που θα τραβήξουν περισσότερο από το αρχικά εκτιμώμενο.

Παρατηρώντας άνθρωποι της πισίνας όλα όσα ανέφεραν τα στελέχη του ΠΕΑΚ για επαναλειτουργία της εγκατάστασης στα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου, δεν άφησαν ασχολίαστο το ότι η μοναδική ομάδα που επί της ουσίας έχει σοβαρό ζήτημα είναι η ΝΕΠ, καθώς οι άλλες ομάδες της περιοχής διαθέτουν δεξαμενές για προπόνηση.

Οι πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΝΕΠ δεν έχουν μείνει άπραγοι και ήδη έγινε σχετική επαφή μεταξύ του προέδρου των «δελφινιών» Μανώλη Τσουραμάνη και της διοίκησης του ΝΟΠ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν κάποιες ώρες για προπονήσεις στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς». Η σχετική συζήτηση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή προκειμένου την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει και η ΝΕΠ κανονικά την προετοιμασία της, συγκατοικώντας προσωρινά με τους «δαίμονες».

Την ίδια ώρα, άνθρωποι του πόλο σχολίαζαν δύο ακόμη πράγματα: Πρώτον, ότι η δεξαμενή κατάδυσης στο «Α. Πεπανός» δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με την κεντρική δεξαμενή και μπορεί να επαναλειτουργήσει πιο γρήγορα για να διευκολύνει τις ομάδες. Και δεύτερον, ότι μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν δει κάποιο συνεργείο να δουλεύει στο «Α. Πεπανός» για να αλλάξει τα πλακάκια! Εάν ευσταθεί αυτό το δεύτερο, είναι κάτι που χρήζει διερεύνησης. Να σημειωθεί τέλος, ότι το θέμα «Α. Πεπανός» έφτασε ήδη μέχρι την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.