Σικελία: Εντοπίστηκε και πέμπτος νεκρός – Βρέθηκαν τα πτώματα του Μάικ Λιντς και της κόρης του

Την ταυτότητα των δύο θυμάτων που εντοπίστηκαν στο ναυάγιο ανακοίνωσαν νωρίτερα οι ιταλικές αρχές αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για τον πολυεκατομμυριούχο Βρετανό επιχειρηματία Μάικ Λιντς και τη 18χρονη κόρη του.

Σικελία

Οι ιταλικές αρχές δήλωσαν στο BBC ότι οι δύτες εντόπισαν ένα πέμπτο πτώμα μέσα στο ιστιοφόρο που ναυάγησε στη Σικελία και προσπαθούν να το ανασύρουν από το ναυάγιο. Έτσι, ένα άτομο από τα έξι που αναζητούσαν εξακολουθεί να αγνοείται.

Την ταυτότητα των δύο θυμάτων που εντοπίστηκαν στο ναυάγιο ανακοίνωσαν νωρίτερα οι ιταλικές αρχές αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για τον πολυεκατομμυριούχο Βρετανό επιχειρηματία Μάικ Λιντς και τη 18χρονη κόρη του. Φαίνεται πως ο Βρετανός τραπεζίτης Τζόναθαν Μπλούμερ και ο Αμερικανός δικηγόρος Κρις Μορβίλο συγκαταλλέγονται στα 4 πτώματα που μεταφέρθηκαν στην ακτή από το βυθσμένο σκάφος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Il Messaggero (@ilmessaggero.it)

Το σκάφος Bayesian, ιδιοκτησίας της συζύγου του Λιντς, μετέφερε 22 επιβάτες και πλήρωμα και ήταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά του Πορτιτσέλο, κοντά στο Παλέρμο, όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ιταλικών αρχών το πολυτελές ιστιοφόρο βυθίστηκε σε λίγα λεπτά με τους ειδικούς να αναζητούν τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την ναυτική τραγωδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail στο επίκεντρο της έρευνας είναι το εάν οι καταπακτές του σκάφους είχαν αφεθεί ανοιχτές από μέλη του πληρώματος προκαλώντας τη βύθισή του. Μαζί με τον σεφ του Bayesian, που βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά το ναυάγιο, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους πέντε.

Πηγή: ertnews

Διαβάστε επίσης:

 

Η ΕΛΑΣ απαντά στον Νίκο Παππά με βίντεο: «Ας εξηγήσουμε λοιπόν τι είναι μπάτσος»

Σικελία: Βρέθηκαν οι σοροί του μεγιστάνα Μάικ Λιντς και της 18χρονης κόρης του

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου 1970 ιδρύεται ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.), τι άλλο συνέβη

«Golden Visa»: Νέο καθεστώς από 1η Σεπτέμβρη, μεγάλες αυξήσεις στα όρια του προγράμματος

«Καλάθι του μαθητή»: Από πότε θα βρίσκεται σε ισχύ, τι θα περιλαμβάνει

Φέτα: Ο «λευκός χρυσός» – Από το 2014 παρουσιάζει αύξηση 700%!