«Συναγερμός» πάλι στην παραλία της Πλαζ: Αναζητούσαν λουόμενο που βγήκε στα ανοιχτά

Μετά από λίγα λεπτά έρευνας, ο άνδρας ευτυχώς βρέθηκε σώος στα ανοιχτά από ανθρώπους του Λιμενικού

Πλαζ

«Συναγερμός» σήμανε προχθές το μεσημέρι για λίγη ώρα στην παραλία της Πλαζ, όταν έγινε κινητοποίηση από το Λιμενικό της Πάτρας και τους ναυαγοσώστες της περιοχής για να εντοπιστεί άνδρας που είχε βρεθεί στα ανοιχτά με σανίδα.

Προφανώς επειδή ανησύχησε, γυναίκα που ήταν στην ακτή τηλεφώνησε στο Λιμενικό, ενημερώνοντας ότι εδώ ένας άνδρας αγνοούνταν για πολλή ώρα στα ανοιχτά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στην οποία συμμετείχε ένα σκάφος του Λιμεναρχείου, τρία σκάφη των ναυαγοσωστών που έχουν τη φύλαξη των παραλιών και ένα περιπολικό από ξηράς.

Μετά από λίγα λεπτά έρευνας, ο άνδρας ευτυχώς βρέθηκε σώος στα ανοιχτά από ανθρώπους του Λιμενικού και ενημέρωσε ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, αλλά ότι απλά έκανε μπάνιο, όπως συνήθιζε να κάνει σχεδόν κάθε μέρα.

Οι άνδρες του Λιμενικού έκαναν σύσταση στον λουόμενο να μην ανοίγεται πολύ μακριά, γιατί υπάρχει πάντα κίνδυνος παράσυρσης από τα ρεύματα του Πατραϊκού Κόλπου και το θέμα έληξε εκεί.

Πάντως, είναι κοινός τόπος ότι φέτος έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά στην παραλία της Πλαζ, καθώς εκεί κάνει μπάνιο η πλειοψηφία των Πατρινών, αλλά αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα.