Πέθανε η ηθοποιός Βέτα Προέδρου

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας

Πέθανε

Πέθανε σήμερα (26/8) η ηθοποιός Βέτα Προέδρου σε ηλικία 89 ετών. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού και έγραψε στη λεζάντα: «Ένας θλιβερό νέο στην αρχή της εβδομάδας είναι η αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας ηθοποιού με τη βελούδινη φωνή της Βέτας Προέδρου… Έφυγε σήμερα και κηδεύεται αύριο από τον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων στην οδό Μετσόβου. Θα ταφεί σύμφωνα με την επιθυμία της σε χωριό του Ναυπλίου, εκεί που γύρισε την πρώτη της ταινία “Επιστροφή στις Μυκήνες”.

Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1935, έκανε σημαντικές εμφανίσεις στον ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως άφησε εποχή με την ιδιόμορφη ζεστή φωνή της στο ραδιόφωνο με τις εκπομπές της και στο τραγούδι, αφού ως μούσα του Χαιρόπουλου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα νυχτερινά καλά μαγαζιά.

Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιο-λεύκωμα του ΤΑΣΕΗ που υπήρξε εκλεκτό μέλος του, το 2018. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Βέτα. Ευχαριστούμε την σελίδα Μουσικό θέατρο του φίλου Γιάννη Χριστόπουλου για τις φωτογραφίες που με τόση επιμέλεια διαφυλάσσει. Στην τελευταία η Βέτα στις αρχές της, πλάι στον Σταυρό Παράβα κ τον Σωκράτη Κορρέ».