ΖΩΝΤΑΝΑ η παρουσίαση του erga.gov.gr, στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό

Μετά τη σύσκεψη στο ΥΜΑΘ με βουλευτές, ο πρωθυπουργός μετέβη στο Μέγαρο Μουσικής για να εκφωνήσει ομιλία για την περιφερειακή ανάπτυξη

παρουσίαση

Με μια σύσκεψη στην οποία συμμετέχουν βουλευτές της της ΝΔ στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, αλλά και κομματικά στελέχη, ξεκίνησε στις 10 το πρωί το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ.

Κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο μουσικής όπου θα εκφωνήσει ομιλία στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr».

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ την παρουσίαση της πλατφόρμας:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε γύρω στις 10 το πρωί στο ΥΜΑΘ, όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα συσκέψεων, όπου τον περίμεναν βουλευτές της ΝΔ από την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Μαρία Συρεγγέλα.

Thestival.gr Μητσοτάκης στο ΥΜΑΘ

Μετά τη σύσκεψη στο ΥΜΑΘ, μετέβη στο Μέγαρο μουσικής όπου εκφωνεί ομιλία για την εθνική στρατηγική και την περιφερειακή ανάπτυξη, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η ψηφιακή πλατφόρμα erga.gov.gr, για τη διαφάνεια στην παρακολούθηση της υλοποίησης καίριων έργων.

Στη συνέχεια, πλαισιωμένος από αρμόδιους υπουργούς, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματα τους, ενόψει της ομιλίας που θα κάνει στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.