Συνεχίζονται οι εργασίες Ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας: «Δίνουμε φως σε κάθε Δημοτική Ενότητα»

Τι ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος

εργασίες

Καθημερινά το συνεργείο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας προχωρά σε αντικατάσταση ή επισκευή λαμπτήρων σε κάθε Δημοτική Κοινότητα. Οι εργασίες γίνονται σε σημεία που υπάρχουν σπασμένες λάμπες, βλάβες ή ελλιπής φωτισμός. Στόχευση της Δημοτικής Αρχής είναι να καλυφθεί κάθε Δημοτική Κοινότητα του Δήμου, προκειμένου να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που η κίνηση στους δρόμους, από Έλληνες και ξένους επισκέπτες, είναι μεγαλύτερη.

εργασίες

«Προσπαθούμε να φωτίσουμε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας. Υπάρχουν περιοχές που ήταν στο σκοτάδι, επί σειρά ετών εδώ και πολλά χρόνια. Ο φωτισμός έχει άμεση συνάρτηση με την ασφάλεια αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

εργασίες

Η νέα δημοτική αρχή με οργανωμένο πλάνο εργάζεται καθημερινά και σε διαφορετική περιοχή. Ήδη, το συνεργείο έχει πραγματοποιήσει εργασίες σε αρκετές Δημοτικές Κοινότητες, όπως, μεταξύ άλλων σε: Κάτω Αχαΐα, Λιμνοχώρι, Απιδεώνα, Μύρτο, Φράγκα, Κρίνο, Ριόλο, Πέττα, Καραίικα, Αλυκές, Λάππα και Καλόγρια.

εργασίες

«Οι εργασίες συνεχίζονται σε όλο το Δήμο. Λειτουργούμε προς όφελος των συνδημοτών μας αλλά και των ξένων επισκεπτών. Σε πολλά σημεία άλλαξαν οι μηχανισμοί και οι λαμπτήρες, αντικαταστάθηκαν οι προβολείς που δεν λειτουργούσαν, αντικαταστάθηκαν φωτιστικά σώματα κορυφής και τοποθετήθηκαν νέα με στόχο τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και το μικρότερο κόστος συντήρησης», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού Αναστάσιος Βερρόπουλος.

εργασίες