Κασσελάκης για Λινού: «Της ζήτησα να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα της»

«Το ότι διαφωνούσε μαζί μου από την πρώτη εβδομάδα το άκουσα χθες πρώτη φορά. Δεν νοείται να υπάρχει πρόεδρος της ΚΟ που διαφωνεί με τον πρόεδρο του κόμματος» είπε ο κ. Κασσελάκης,

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Διεγράφη και επίσημα από την ΚΟ η Αθηνά Λινού. Η επιστολή του Νίκου Παππά για τη διαγραφή της έχει ήδη παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς για την κα Λινού είπε: «Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητησει την παραίτησή της και την διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms ούτε και whatsapp. Αναμένουμε την απάντησή της. Είναι καταγεγραμμένο το αίτημα που εχουμε κάνει είναι ξεκάθαρο πρέπει να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Η απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε γραπτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά στην υπόθεση για την οποία γίνεται διερεύνηση ο κ. Κασσελάκης είπε: «Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

«Το ότι διαφωνούσε μαζί μου από την πρώτη εβδομάδα το άκουσα χθες πρώτη φορά. Δεν νοείται να υπάρχει πρόεδρος της ΚΟ που διαφωνεί με τον πρόεδρο του κόμματος» είπε ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας στο Live News για τα όσα δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση του» σχολίασε ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κληθείς να σχολιάσει ότι το κόμμα βγήκε χθες διαιρεμένο από τη συνεδρίαση της ΚΟ.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Πείτε ποιος φταίει για την πανώλη: Μηνυτήρια αναφορά από τον Σατόλια – Οι κτηνοτρόφοι απαιτούν καταλογισμό για την καταστροφή

Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τροχαίο με νεκρό 18χρονο οδηγό στο Παγκράτι, μάχη για τη ζωή του δίνει ο συνομίληκος συνεπιβάτης του

Στο υπουργικό ο Μητσοτάκης: Σταδιακά τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα όσον αφορά την ακρίβεια

Έρχεται τριήμερο κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες από Πέμπτη έως και Κυριακή, σε ποια περιοχή θα είναι έντονα τα φαινόμενα ΒΙΝΤΕΟ