Λινού: Δεν παραδίδει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται σε Κασσελάκη – «Συμμετέχετε στις συκοφαντίες του κ. Πολάκη»

Στην αντεπίθεση κατά Κασσελάκη η Λινού – «Με τον τρόπο αυτό μου ζητάτε να αποδεχθώ μιαν ανύπαρκτη ενοχή»

Λινού

Στην αντεπίθεση πέρασε η Αθηνά Λινού κατά του Στέφανου Κασσελάκη, και με μια ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση διαμηνύει πως δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της, λίγη ώρα μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η κ. Λινού, τονίζει πως ο κ. Κασσελάκης «συμμετέχει κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον μου, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής».

«Συμμετέχετε στις συκοφαντίες του κ. Πολάκη»

Στον απόηχο της διπλής επίθεσης Κασσελάκη στην κ. Λινού – τόσο μέσω συνέντευξής του στο MEGA, όσο και μέσω ανάρτησής του [όπου άφηνε αιχμές και κατά του Αλέξη Τσίπρα- η ανεξάρτητη πλέον βουλευτρια, σημειώνει απευθυνόμενη στον κ. Κασσελάκη:

«Mου ζητήσατε σήμερα μέσω του Διευθυντή του γραφείου σας, κου Καπνισάκη, να παραιτηθώ από τη θέση μου ως βουλευτή του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικαλούμενος δήθεν έλλειψη διαφάνειας στο έργο μου και κάνοντας ήδη σχετικές δημόσιες δηλώσεις. Με τον τρόπο αυτό μου ζητάτε να αποδεχθώ μιαν ανύπαρκτη ενοχή».

Κασσελάκης για Λινού: «Της ζήτησα να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα της»

«Προφανώς, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει από μέρους μου. Αντιλαμβάνεστε βέβαια επίσης ότι με τον τρόπο αυτό συνομολογείτε ότι συμμετέχετε στις κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον μου, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής», συνεχίζει και προσθέτει:

«Και είναι απορίας άξιο πότε προφθάσατε να διαβάσετε τις 459 σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την άψογη διαχείριση της Prolepsis ώστε να προβείτε στην ηθικώς και λογικώς μετέωρη αξίωσή σας. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθώ από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ούτε να παραδώσω την έδρα την οποία μου έδωσαν 25.000 και πλέον ψηφοφόροι μου».

Τα πυρά Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης, αναφερόμενος στις δραστηριότητες της κ. Λινού, επανέλαβε πως ζητήθηκαν διευκρινίσεις καθώς «τα στοιχεία που μας παρείχε δημιούργησαν περισσότερες απορίες και αμφιβολίες από όσες προϋπήρχαν». Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως αυτά τα στοιχεία δεν τα έδωσε η κ. Λινού και συνέχισε καλώντας τη να παραιτηθεί:

«Αναζητούμε όλη μέρα την Αθηνά Λινού για να της ζητήσουμε να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα προκειμένου να διευκολύνει το κόμμα. Είναι ενήμεροι οι συνεργάτες της. Δεν απαντά. Συνεπώς, ζήτησα τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Τυχόν παραίτησή της πλέον είναι προσωπικό (και πολιτικό) ηθικό της ζήτημα».

Σε αυτό το πλαίσιο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κ. Λινού, σημειώνοντας πως «η η οικονομική δραστηριότητα με εταιρείες διαφαινόμενου ειδικού σκοπού σε συνδυασμό με μια σειρά απευθείας αναθέσεων δεν συνάδουν με τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, οι απευθείας αναθέσεις, τις οποίες η κυβέρνηση της ΝΔ χρησιμοποιεί σταθερά ως όχημα για τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, αποτελούν κόκκινη γραμμή για εμάς».

Σε αυτό το πλαίσιο άφησε σαφείς αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «οικονομική δραστηριότητα της Αθήνας Λινού έπρεπε να είχε διερευνηθεί για τυχόν σκιές πριν από την ενσωμάτωσή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ συνέχισε:

«Για εμένα δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ προσωπικής συμπάθειας και αναγκαίας πολιτικής πράξης. Όπως δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ μίας χαμένης έδρας και μίας Αριστεράς χωρίς σκιές».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΣΥΡΙΖΑ: Οταν η «Π» έδειχνε πως ο Παππάς θα έπαιρνε τη θέση του Φάμελλου

Έρχεται τριήμερο κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες από Πέμπτη έως και Κυριακή, σε ποια περιοχή θα είναι έντονα τα φαινόμενα ΒΙΝΤΕΟ

Σχολικό καλάθι: Μειώσεις τιμών έως και 10% κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης 10.000 ανέργων