Καλάβρυτα: Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού

Για 4η χρονιά η εκδήλωση που διοργανώνεται από  το Σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη Πατρών και την  Ι.Μ. Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Καλάβρυτα

Η εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  7  Σεπτεμβρίου 2024 το  πρωί στην Ι.Μ. Μακελλαριάς  Καλαβρύτων,  περιλαμβάνει τρεις  (3) πρότυπες  πεζοπορικές  διαδρομές  (Πετρωτό – Μοίρα / Δεμέστιχα – Ι.Μ. Μακελλαριάς και Καλάβρυτα – Ι.Μ. Μακελλαριάς), ομιλία από τον κο Μελέτη Η. Μελετόπουλο – ιστορικό, απόδοση ύμνων και δημοτικών τραγουδιών από τη σχολή βυζαντινής μουσικής «Κοσμάς ο Μελωδός», παρουσίαση του νέου λογότυπου (Logo)  της εκδήλωσης από τους     Κων/νο  Κωνσταντακόπουλο  και Χρήστο Φαλιέρο  και  παραδοσιακούς  χορούς  από τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού Καλαβρύτων και τη Χορευτική Εστία Πατρών.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα εγκατασταθεί έκθεση της   Μονάδας  διαχείρισης  προστατευόμενων  περιοχών Βορείου Πελοποννήσου / Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.  με εκθέματα (χλωρίδας, πετρωμάτων, φωτογραφικό υλικό κ.α.) από το Γεωπάρκο Χελμού – Βουραϊκού, το Παναχαϊκό όρος και άλλες όμορες περιοχές.

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία της φύσης και γνώρισε την ιστορική / πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής σου.

Η μεταφορά των πεζοπόρων και όσων επιθυμούν απευθείας μεταφορά στο χώρο της εκδήλωσης  θα γίνει  με λεωφορεία που παρέχουν δωρεάν οι διοργανωτές.

Η κράτηση θέσεων στα λεωφορεία γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής δήλωσης στην πλατφόρμα στο Link :

tinyurl.com/enro2024

Για τις κρατήσεις θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας (οι θέσεις είναι περιορισμένες).

Όσοι δηλώσουν και για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα στο  κινητό  6973289317  ή στο e-mail :  konstadako@gmail.com              (Κων/νος Κωνσταντακόπουλος).

(Το τέλος της εκδήλωσης και η αναχώρηση των λεωφορείων προβλέπεται την ώρα 1.00 μμ–1.15 μμ)

Την εκδήλωση υποστηρίζουν και συμμετέχουν ο Δήμος Καλαβρύτων, ο Δήμος Ερυμάνθου, η Μ.Δ. προστατευόμενων περιοχών Β. Πελοποννήσου και άλλοι 30 τοπικοί φορείς και σύλλογοι.

 

Καλάβρυτα Καλάβρυτα