Ξεκίνημα για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ

Μια ακόμη χρονιά ξεκινάει για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, με τις «πράσινες» να μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ακαδημίας των Σπορ Ξεκινούν τα κορίτσια της Ακαδημίας των Σπορ

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 6:30μ.μ. η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ αρχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό στάδιο του Παμπελοποννησιακού σταδίου με τις προπονήτριες κ.κ. Βάσω Βουκελάτου και Ελένη Κονταξή πάλι στο τιμόνι της ομάδας.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 26,27 Οκτωβρίου 2024 θα βρει την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Πάτρας για 16η φορά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα θα στηριχτεί για άλλη μία χρονιά στο νεανικό – ελπιδοφόρο σχήμα που από πέρσι ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια.

Ήδη η ομάδα την μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε με τρεις αθλήτριες, τις Μαρία Τσούκα, Δέσποινα Παπανικολάου και την τερματοφύλακα Φιλίππα Κουτελιέρη, οι οποίες ηλικιακά είναι πολύ κοντά με τις υπόλοιπες και αναμένεται όλες μαζί ως σύνολο να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Η έφορος του τμήματος Εύη Καραβιώτη δηλώνει τα εξής: «Eύχομαι σε όλα τα κορίτσια να έχουν μία πάρα πολύ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Το νεανικό σύνολο των αθλητριών μας, μαζί με τις τρεις έμπειρες αθλήτριες (τις οποίες και δημόσια συγχαίρουμε για την προσφορά τους) που όλες μαζί έμειναν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας για την αναβίωση του γυναικείου Πατραϊκού χάντμπολ, από μόνο του μαρτυρά την θέληση και το πείσμα όλων μαζί για την πραγματοποίηση του στόχου».