Ξεκάθαρος ο Τάτσης για τον στόχο της Παναχαϊκής: «Πόθος η Super League 1»!

«Θέλουμε να έχουμε γεμάτο το γήπεδο. Αυτό θα σημαίνει ότι κάτι θα έχουμε κάνει καλά»

Super League 1

Αμέσως μετά το προχθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Τάτσης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το παιχνίδι και είχε εγκάρδια συνομιλία με εκπροσώπους των ΜΜΕ από τα Ιωάννινα που ήλθαν στην Πάτρα και κάλυψαν την αν αναμέτρηση.

Οταν μπροστά στα μικρόφωνα ο Γιάννης Τάτσης ρωτήθηκε από συμπατριώτη του για τον φετινό στόχο της Παναχαϊκής για πρώτη φορά ξεκάθαρα έκανε λόγο για άνοδο τονίζοντας τα εξής: «Θέλουμε να έχουμε γεμάτο το γήπεδο. Αυτό θα σημαίνει ότι κάτι θα έχουμε κάνει καλά. Μέρα με τη μέρα να εκπληρώσουμε τον πόθο και την αδικία που νιώθει αυτή η μεγάλη ομάδα. Να βρεθεί στη Super League 1».

Για το φετινό πρωτάθλημα ο Γιάννης Τάτσης υπογράμμισε τα εξής: «Ενημερώνομαι και διαβάζω για όλες τις ομάδες. Μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κανείς δεν αναφέρεται στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Αν θα γίνει πάλι σε δύο Ομίλους με play-offs και play-outs και τους βαθμούς να διαιρούνται όλο το πρωτάθλημα θα παιχτεί στο μετά την κανονική περίοδο».

Σε ερώτηση για την αξιολόγηση της Παναχαϊκής ως ομάδας και των παικτών ξεχωριστά ο Γιάννης Τάτσης πρόσθεσε: «Κάνουμε φιλικά, θα παίξουμε Κύπελλο και τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά στο βασικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα.

Μέχρι τότε θα δοκιμαστούν όλα τα παιδιά και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θα δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα. Μέσω αυτής της διαδικασίας θα γίνει η αξιολόγηση να δούμε στον αγωνιστικό χώρο τον τρόπο που ανταποκρίνεται η ομάδα, αλλά και κάθε παίκτης ξεχωριστά».