«Ευχαριστίες» της ΕΛΑΣ Αχαΐας σε… Πελίστρι -Τετέ! Ταξίδεψαν 600 Πατρινοί στο ΟΑΚΑ

Η Αστυνομία είχε ένα ήσυχο βράδυ, χάρη στο 2-0.

ΕΛΑΣ

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στις 36 ομάδες του Conference League, δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό μόνο από τους οπαδούς του, αλλά και από την τοπική… Αστυνομία, γιατί είχε τελικά ένα ήσυχο βράδυ μετά το θριαμβευτικό 2-0 του «τριφυλλιού» επί της γαλλικής Λανς.

Η ανακοίνωση των επιτελών της Ασφάλειας και της Τροχαίας εκδηλώθηκε χθες, όταν πια είχε ολοκληρωθεί και το ταξίδι της επιστροφής των εκατοντάδων πατρινών οπαδών του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ.

Η ανησυχία της τοπικής ΕΛΑΣ για παρατράγουδα ήταν βάσιμη γιατί ίσχυε το ενδεχόμενο επεισοδίων αν αποκλειόταν ο Παναθηναϊκός, καθώς βρίσκονται άλλωστε οι οπαδοί του σε χρόνια διαμάχη με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο. «Αν αποκλεισθούμε, θα τα κάνουμε όλα… λαμπόγυαλο για φύγει ο Αλαφούζος» ήταν η πληροφορία-απειλή η οποία είχε φθάσει στην Ασφάλεια της Πάτρας.

Προχθές, η «πράσινη» ΠΑΕ μερίμνησε, όπως είναι γνωστό, για τη δωρεάν μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή. Μόνο από την Αγυιά και τον «Τόφαλο» επιβιβάσθηκαν σε 12 πούλμαν 600 πατρινοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, που ταξίδεψαν έως την Αθήνα με τη συνοδεία οχημάτων της Ασφάλειας και περιπολικών της Τροχαίας Αχαΐας, που στα σύνορα με την Κορινθία παρέδωσαν τη σκυτάλη της επιτήρησης στους εκεί συναδέλφους τους.

Εν τέλει, το σκορ πρόκρισης του Παναθηναϊκού διαμόρφωσε πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών του, που επέστρεψαν περιχαρείς τις πρωινές ώρες χθες στην Πάτρα, έχοντας ξεχάσει τον… Αλαφούζο. Ετσι, δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο, προς ανακούφιση της τοπικής ΕΛΑΣ, που χρειάστηκε ν’ ανάψει μια… λαμπάδα στους σκόρερ της σπουδαίας νίκης του Παναθηναϊκού Πελίστρι και Τετέ!

Διαβάστε επίσης:

 

Λειψυδρία: Πέφτει η στάθμη στον Μόρνο, αναδύονται τα σπίτια από το βυθισμένο χωριό Κάλλιο

«Μαγνήτης» για τους καρχαρίες οι τόνοι νεκρών ψαριών στις ακτές του Βόλου: Πόλεμος ευθυνών, σε επιφυλακή οι Αρχές

Εύβοια: Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο – «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου 1997 σκοτώνεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε τραγικό δυστύχημα μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι αλ Φαγιέντ, τι άλλο συνέβη