Λήμνος: Δυο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Δυο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα στη Μύρινα της Λήμνου

Λήμνο

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Μύρινα της Λήμνου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 31/8, εντόπισαν νεκρό ένα ζευγάρι.

Τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου αντιλήφθηκαν οι γείτονες του ζευγαριού οι οποίοι ενημέρωσαν την πυροσβεστική υπηρεσία που μετέβη με 4 οχήματα και 11 πυροσβέστες.

Λίγο αργότερα το ζευγάρι 60 και 55 ετών, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην κρεβατοκάμαρα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Μύρινα, το ζευγάρι δεν έφερε εγκαύματα και πιθανόν έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα.

Όπως επισημάνθηκε, τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζευγαριού θα διαπιστώσει ο ιατροδικαστής ενώ για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς ανέλαβε έρευνα το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα ενώ προηγουμένως είχαν απομακρύνει τους ενοίκους από την πολυκατοικία.