Πάτρα: Διανομέας δέχθηκε επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου ΒΙΝΤΕΟ

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων

Πάτρα

Ο πρόεδρος Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων, Αλέξανδρος Αγγελής, προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για επίθεση σε συνάδελφό του από την Πάτρα.

Ο κ. Αγγελής, δήλωσε ότι διανομέας στην Πάτρα δέχθηκε άγρια επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου, επειδή φέρεται να του έκλεισε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Τον πέταξε σε κάτι κάδους, σταμάτησε, πήγε πάνω από το κεφάλι του και φέρεται να του είπε “εσύ θα μου κλείσεις τον δρόμο;” και του έριξε μία μπουνιά», είπε ο πρόεδρος Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Διανομέων.

«Τέτοια περιστατικά είναι καθημερινό φαινόμενο»

Ειδικότερα, αρχικά είπε πως «τέτοια περιστατικά είναι καθημερινό φαινόμενο στο επάγγελμά μας. Τον έκλεισε, αντέδρασε και άρχισε να τον χτυπάει».

«Με βάση τα όσα μας είπε ο συνάδελφος, τον χτύπησε με το αυτοκίνητο, τον έβγαλε εκτός πορείας, τον πέταξε σε κάτι κάδους, σταμάτησε, πήγε πάνω από το κεφάλι του και φέρεται να του είπε “εσύ θα μου κλείσεις τον δρόμο;” και του έριξε μία μπουνιά», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Επειδή ο δρόμος ήταν πολυσύχναστος, έκανε όπισθεν και έφυγε από τα στενά. Ο συνάδελφος έκανε χθες το βράδυ χειρουργείο στο γόνατό του».