Γιατί δεν μοίρασαν μπομπονιέρες στον γάμο τους Γεωργίου – Χριστοδούλου ΦΩΤΟ

Η συγκινητική πρωτοβουλία του νεόνυμφου ζευγαριού, που ενώθηκε την Κυριακή 1/09/2024, με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην Κύπρο.

Γεωργίου

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου στην Αγία Νάπα της Κύπρου, παντρεύτηκαν την Κυριακή 1/09/.2024, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου. Ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση με το ζευγάρι να κάνει θεματική είσοδο με το γνωστό ερωτικό ιταλικό τραγούδι «Τi amo». Μάλιστα στο πάρτι τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Παντρεύτηκαν Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Τα κυπριακά έθιμα και οι χοροί πριν από την εκκλησία ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κοντά στο ζευγάρι ήταν συνέχεια η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, ο Θεοχάρης Ιωάννίδης, αλλά και οι κουμπάροι του: Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου.

Γεωργίου - γάμος

Γεωργίου - γάμος

Γεωργίου - γάμος

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, πως το ζευγάρι δεν έδωσε μπομπονιέρες στους καλεσμένους του. Αναλυτικά, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από την επιστολή, που έλαβε κάθε καλεσμένος. Σε αυτή αναγραφόταν το ευχαριστήριο μήνυμα του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» για τη δωρεά που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Γεωργίου