Η Δυτική Ελλάδα πηγαίνει Θεσσαλονίκη: Αντίστροφη μέτρηση για Περιφέρεια-δήμους

Φέτος στο περίπτερο της Περιφέρειας θα στεγαστούν και εκπρόσωποι από 6 δήμους της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι θα προβάλουν τα προϊόντα τους με στόχο την αύξηση επισκεψιμότητας το επόμενο διάστημα.

Θεσσαλονίκη

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει, καθώς οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Φέτος στο περίπτερο της Περιφέρειας θα στεγαστούν και εκπρόσωποι από 6 δήμους της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι θα προβάλουν τα προϊόντα τους με στόχο την αύξηση επισκεψιμότητας το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν οι Δήμοι Πάτρας (ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι), Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Ηλιδας, Ξηρομέρου και Πύργου.

Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι τιμώμενη στις 9 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τους δήμους, έχει ετοιμάσει διάφορες δράσεις γαστρονομικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Τη συγκεκριμένη ημέρα, ορισμένοι δήμοι με εξειδικευμένο σεφ θα παρασκευάσουν τοπικά εδέσματα, τα οποία θα διανεμηθούν στο κοινό της Εκθεσης.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν χορευτικές εκδηλώσεις από τους Δήμους Αγρινίου και Ξηρομέρου  στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου.

Να σημειωθεί ότι η είναι η πρώτη φορά που στο περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ θα φιλοξενηθούν δήμοι από τη Δυτική Ελλάδα και αυτό δείχνει αφενός τη βούληση της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού και αφετέρου ότι άπαντες αρχίζουν και αντιλαμβάνονται τα πολλαπλά οφέλη του τουρισμού στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης:

Γίνεται πράξη η ανάπλαση: Πέφτουν οι υπογραφές και ξεκινούν σύντομα οι εργασίες στην παραλιακή του Ρίου

Η πρώτη δήλωση Φρέντι Μπελέρη μετά την αποφυλάκισή του: «Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει»

Χαλκιδική: Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Στη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης: Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του στη Φαρκαδόνα

Γερμανία: Ο ακροδεξιός Χέκε του AfD έχει καταδικαστεί για συνθήματα των ναζί ΒΙΝΤΕΟ