Βόλος: Προβληματισμός για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, oι επιπτώσεις στα ιχθυοπωλεία

Αναστάτωση επικρατεί στον Βόλο με τα νεκρά ψάρια που εντοπίστηκαν στον Παγασητικό, με τους ιχθυοπώλες να επηρεάζονται άμεσα.

νεκρά

Αναστάτωση επικρατεί στον Βόλο με τα νεκρά ψάρια που εντοπίστηκαν στον Παγασητικό, με τους ιχθυοπώλες να επηρεάζονται άμεσα.

 

Σύμφωνα με το thenewspaper, εκτός από την περιβαλλοντική καταστροφή σε γενικότερο πλαίσιο, που έφερε απαγόρευση στα μπάνια, αλλά και την οικονομική καταστροφή που έχουν υποστεί, έχουν να αντιμετωπίσουν και τη δυστακτικότητα των καταναλωτών.

 

Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση έχει μειωθεί τόσο στα ιχθυοπωλεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης όσο και στους πάγκους που υπάρχουν στις λαϊκές αγορές, καθώς ο κόσμος φοβάται να αγοράσει ψάρια, έπειτα από τις σοκαριστικές εικόνες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

 

Βόλος: Κάλεσμα από τους ιχθουπώλες στους καταναλωτές -Από που προέρχονται τα ψάρια

Οι ιχθυόπωλες απεύθυνουν κάλεσμα στους Βολιώτες να τους εμπιστευτούν και επιστρέψουν στις διατροφικές τους συνήθειες, αγοράζοντας εκ νέου ψάρια και θαλασσινά.

 

Παράλληλα, οι αλιείς ξεκαθαρίζουν ότι τα ψάρια που τιθένται προς πώληση δεν προέρχονται από τον Παγασητικό.

 

Από την πλευρά του, ένας ιχθυοπώλης εξήγησε στο thenewspaper ότι τα ψάρια που πωλούνται στα καταστηματα και στις λαϊκές αγορές του Βόλου, προέρχονται κυρίως από Χαλκιδική και Εύβοια.

 

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: Επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «Δεν είμαι παιδάκι να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και μετά να με επαναφέρουν» δηλώνει ο ίδιος

Πάτρα: Ξεκινάει το μεγάλο έργο αποκατάστασης της παράκτια ζώνης Ρίου – Αγ. Βασιλείου

Αίγιο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο γραφείο της σε δημόσια υπηρεσία

Αυτό είναι ο 19χρονος Αγρινιώτης που έχασε τη ζωή του στη Λευκάδα: Θρήνος για τον θάνατου του Κώστα

Προ των πυλών νέος «Τειρεσίας» για τα απλήρωτα ενοίκια, τι προβλέπεται