Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Γιος χτύπησε την μητέρα του, ο πατέρας πήγε να τους χωρίσει και πέθανε

Ένας 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του επεισοδίου με τις Αρχές να εξετάζουν τις συνθήκες κατά τις οποίες επήλθε ο θάνατος του άνδρα.

Οικογενειακή

Τραγική κατάληξη είχε ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Μπούκας Παλαιοχωρίου στην Ηλεία το βράδυ της Δευτέρας, 2/9.

Ένας 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του επεισοδίου με τις Αρχές να εξετάζουν τις συνθήκες κατά τις οποίες επήλθε ο θάνατος του άνδρα. Γι’ αυτό άλλωστε είχε ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαφανεί αν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά ή άλλα αίτια.

Τον χτύπησε καρέκλα και κατέρρευσε

Στην διάρκεια του επεισοδίου, με πρωταγωνιστές στενά συγγενικά του πρόσωπα, ο 59χρονος φέρεται να μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, μια καρέκλα που εκσφενδονίστηκε εκείνη τη στιγμή τον χτύπησε και ο άνθρωπος κατέρρευσε.

Τι έδειξε η νεκροψία

Από την νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών δεν προέκυψε ως αιτία του θανάτου του το χτύπημα, αλλά το έμφραγμα που υπέστη ο 59χρονος εκείνη την ώρα.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς, ενώ η σύζυγός του 59χρονου μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου για νοσηλεία λόγω του σοκ που υπέστη.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος τριών ατόμων τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

 

Πηγή: ilialive.gr