Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 48χρονος για αρπαγή ανήλικης που φιλοξενείται στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή, επιβλήθηκε σε 48χρονο στη Θεσσαλονίκη επειδή παρέσυρε στο σπίτι του ανήλικη, που φιλοξενείται στο Χαμόγελο του Παιδιού.

φυλακή

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή, επιβλήθηκε σε 48χρονο στη Θεσσαλονίκη επειδή παρέσυρε στο σπίτι του ανήλικη, που φιλοξενείται στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Μάλιστα, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για αρπαγή ανηλίκου και αποφάσισε η έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

 

Θεσσαλονίκη: Η ανήλικη ήταν φίλη με την κόρη του 50χρονου -Τι κατέθεσε κοινωνική λειτουργός

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν εργαζόμενοι στη δομή εντόπισαν αρχικά τον 48χρονο να κινείται έξω από το χώρο φιλοξενίας και στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι η 15χρονη απουσίαζε, οπότε ειδοποίησαν την αστυνομία.

 

«Προσέγγισε τα κάγκελα που υπάρχουν περιμετρικά του χώρου και είναι ελεγχόμενος. Όποιος θέλει να φύγει ελέγχεται» είπε η κοινωνικός λειτουργός της δομής, καταθέτοντας στο δικαστήριο.

 

Όπως ανέφερε η ίδια, η ανήλικη εντοπίστηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου. «Δεν ήταν η πρώτη φορά, είχε βγει κι άλλες δύο φορές αλλά είχε γυρίσει μόνη της. Υπάρχει φιλική σχέση με την κόρη του κατηγορούμενου, όχι όμως συγγενική» σημείωσε η μάρτυρας.

 

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που με κατηγορούν », ισχυρίζεται ο 48χρονος

Στην απολογία του, ο 48χρονος υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα είχε πάει στη δομή καθώς η ανήλικη έκανε παρέα με την συνομήλικη κόρη του και ήθελε να ρωτήσει αν βρισκόταν εκεί.

 

Για την 15χρονη απολογήθηκε ότι έφυγε μόνη της από τη δομή και έμεινε στο σπίτι του χωρίς να το γνωρίζει. «Δεν έφυγε πρώτη φορά. Έχει συμβεί κι άλλη φορά. Την έψαχναν κι έπαιρναν εμένα τηλέφωνο για να ρωτήσουν. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά που με κατηγορούν», είπε.

 

Διαβάστε επίσης:

Που βρίσκεται το Εργοστάσιο Επεξεργασίας «Φλόκα»: Νέα δεδομένα για τα σκουπίδια, έρχονται δομικές αλλαγές

Αιτωλοακαρνανία: Κεραυνός σκότωσε πάνω από 150 ζώα σε κτηνοτροφική μονάδα ΦΩΤΟ

Ουκρανία: 7 νεκροί στην πόλη Λβιβ μετά από ρωσική πυραυλική επίθεση, τρία παιδιά ανάμεσά τους ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός – Κολυδάς: Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες μέχρι την Κυριακή ,από Δευτέρα το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με πολλές βροχές

Γαλλία: Σοκάρει η κόρη του 72χρονου που οργάνωνε τους βιασμούς της από αγνώστους ΒΙΝΤΕΟ