Κρήτη: Κακούργημα ο ξυλοδαρμός του 36χρονου Γάλλου – Δύο προφυλακίσεις

Το μονομελές πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο να κρίνει την κατηγορία και την μετέτρεψε από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα). Άρα αρμόδιο δικαστήριο είναι το ΜΟΔ του Εφετείου της περιφέρειας Κρήτης.

Κρήτη

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης παραπέμπονται οι τέσσερις νεαροί κατηγορούμενοι από τα Χανιά που τα ξημερώματα της Κυριακής ξυλοκόπησαν έναν 36χρονο Γάλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου rethnea.gr, το μονομελές πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο να κρίνει την κατηγορία και την μετέτρεψε από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα). Άρα αρμόδιο δικαστήριο είναι το ΜΟΔ του Εφετείου της περιφέρειας Κρήτης.

Μέχρι τον προσδιορισμό της δικάσιμου το μονομελές πλημμελειοδικείο διέταξε την προφυλάκιση των δύο από τους τέσσερις συνολικά κατηγορουμένων (δύο αδέλφια).




Τη δικάσιμο του ΜΟΔ θα προσδιορίσει ο εισαγγελέας Εφετών.

Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, όταν ένας από τους νεαρούς Κρητικούς άρπαξε ένα μπουκάλι αλκοόλ που κρατούσε ο Γάλλος και τον χτύπησε, ενώ ένας άλλος τον κλωτσούσε στα πλευρά.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι, χωρίς να διατρέχει πλέον κίνδυνο, ενώ οι γονείς του βρίσκονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με το MEGA.

 

Διαβάστε επίσης:

Που βρίσκεται το Εργοστάσιο Επεξεργασίας «Φλόκα»: Νέα δεδομένα για τα σκουπίδια, έρχονται δομικές αλλαγές

Αιτωλοακαρνανία: Κεραυνός σκότωσε πάνω από 150 ζώα σε κτηνοτροφική μονάδα ΦΩΤΟ

Ουκρανία: 7 νεκροί στην πόλη Λβιβ μετά από ρωσική πυραυλική επίθεση, τρία παιδιά ανάμεσά τους ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός – Κολυδάς: Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες μέχρι την Κυριακή ,από Δευτέρα το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με πολλές βροχές

Γαλλία: Σοκάρει η κόρη του 72χρονου που οργάνωνε τους βιασμούς της από αγνώστους ΒΙΝΤΕΟ