Μπράντον Μπέιλι: Η Παναχαΐκή για Super League

Δήλωση εκ των Αμερικανών μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη χρονιά που ξεκινάει

Πανα

Προσωπική δήλωση του μετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Brandon Bailey για την χρονιά που έρχεται…

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη σεζόν. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μοιράζονται τον ενθουσιασμό μας. Έχουμε συζητήσει για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια.

Όσον αφορά την εκκαθάριση όλων των -κληρονομημένων- χρεών και το γεγονός ότι τελικά μπορούμε να επενδύσουμε όλους τους πόρους μας στην ομάδα για την επερχόμενη σεζόν ώστε να πάμε για το πρωτάθλημα και τη Super League 1.

Αυτή η σεζόν αντιπροσωπεύει επίσης μια ευκαιρία να δούμε πόση στήριξη έχει πραγματικά η ομάδα ποδοσφαίρου από τους οπαδούς και τους χορηγούς της.

Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη στην πορεία, αλλά η δέσμευσή μας να βγάλουμε την ποδοσφαιρική ομάδα από τα χρέη και να αγωνιστεί για την A’ Εθνική δεν έχει ποτέ κλονιστεί.

Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα – περιμένουμε να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα και ελπίζουμε πάνω απ’ όλα να έχει ισχυρή βάση οπαδών που θα της δώσουν επιπλέον κίνητρο.

Αυτή η σεζόν θα είναι επίσης ένα μεγάλο τεστ για την Πάτρα, να δείξει ότι στηρίζει την Παναχαϊκή ή αν η ομάδα έχει πραγματική υποστήριξη μόνο από εμάς τους Αμερικανούς.