Παντρεύτηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στο Μανταμάδο Λέσβου

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μόνη Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου ο γάμος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου.

Λέσβου

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μόνη Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου ο γάμος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου με τον Γεώργιο Καλογερέλη. Το νεόνυμφο ζευγάρι είναι συνάδελφοι και υπηρετούν στην ΕΛ.ΛΑΣ στην Μυτιλήνη.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν μερικά χρόνια, όταν στα 19 της είχε συλληφθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και είχαν κατασχεθεί από την αποσκευή της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

 

Η Ειρήνη παρέμεινε 16 μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και την 13η Μαρτίου 2019 αθωώθηκε ομόφωνα στο Ανώτατο Δικαστήριο της κινεζικής περιφέρειας με συνήγορο της τον ποινικολόγο, Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος  με τίτλο «Η Αθώωση» με θέμα την περιπέτεια, την δίκη και την αθώωση της νεαρής κοπέλας.

Ο γάμος έγινε στο μοναστήρι στο Μανταμάδο, εκπληρώνοντας τάμα που είχε κάνει η Μελισσαροπούλου κατά την διάρκεια της κράτησής της.

Λέσβου Λέσβου

Διαβάστε επίσης:

Κτηνωδία σε κτηνοτρόφο στην Κρήτη: Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Συνελήφθη εμπρηστής για δυο πυρκαγιές στη Ζάκυνθο, σήμερα στον Ανακριτή

Αναστάτωση από καπνούς σε ακτινολογικό κέντρο στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

Καταθέτει η κόρη της Ζιζέλ Πελικό: «Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει»

Ολα τα σενάρια για τις αλλαγές στις συντάξεις χηρείας, ποιους αφορούν