Πεγλερίδης: ««Ενότητα, ομοψυχία και αίσθημα ευθύνης»

Πεγλερίδης

Ενωτικός ο νέος πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Βόρειας Πελοποννήσου» Δημήτρης Πεγλερίδης ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν και τόνισε ότι όλοι μαζί και με κοινή προσπάθεια θα προχωρήσουν στο μέλλον με γνώμονα την επιτυχία αθλητών και σωματείων.

Mεταξύ άλλων είπε:

«Σε αυτή τη νέα πορεία που ξεκινάει, η βασική μου προτεραιότητα είναι η ενότητα και η ομοψυχία. Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με συνεργασία και αλληλεγγύη μπορούμε να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να αναδείξουμε τη δυναμική του κλασσικού αθλητισμού στην περιοχή μας.

Η δύναμη της Ένωσης μας πηγάζει από τη συλλογική μας δράση και την προσήλωσή μας στο αθλητικό ιδεώδες. Ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε, είμαι βέβαιος ότι, με συντονισμένη προσπάθεια και ανοιχτή επικοινωνία, μπορούμε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλα τα σωματεία και τους αθλητές μας.

H εκλογή μου βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη της Ένωσης και θα δώσω τα πάντα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες.

Δεν επιτρέπω και δεν αποδέχομαι την εργαλειοποίηση της εκλογής μου για την προώθηση οποιασδήποτε πολιτικής ατζέντας. Προτεραιότητά μου είναι να υπηρετώ με αφοσίωση τα συμφέροντα της Ένωσής μας και να προάγω το αθλητικό ιδεώδες, χωρίς εξωτερικές επιρροές, στοχεύοντας στην ανάδειξη των αθλητών και των σωματείων που αποτελούν μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου».