Στην εκδήλωση για την βράβευση των Πατρινών αθλητών ο Χαράλαμπος Μπονάνος

Επιβεβαίωσε την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον αγώνα όλων αυτών των παιδιών που μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους

εκδήλωση

Σε εκδήλωση προς τιμή των αθλητών και των αθλητριών από την Πάτρα που κατέκτησαν μετάλλια σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις κατά τα τελευταία δυο χρόνια, παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Πατρέων και έλαβε χώρα στο προαύλιο του Δημαρχείου, χθες Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, ο κ. Μπονάνος απηύθυνε χαιρετισμό, σημειώνοντας ότι οι τιμώμενοι αθλητές και αθλήτριες αποτελούν υγιή πρότυπα για όλους μας και τόνισε ότι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας. Συνεχάρη δε, τόσο τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, όσο και τους γονείς και τους προπονητές τους, για την καθοδήγηση και τη στήριξή τους.

Παράλληλα επιβεβαίωσε την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον αγώνα όλων αυτών των παιδιών που μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους και πρότεινε η εκδήλωση βράβευσής τους να γίνει θεσμός.