Η Παναχαϊκή πρόκριση στην παράταση, 4-1 τον Ολυμπιακό Βόλου ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε αυτό που ήθελε, χρειάζεται πολλή δουλειά για φτάσει εκεί που πρέπει

Παναχαϊκή

Με δύο πρόσωπα η Παναχαϊκή νίκησε στον Αλμυρό στην παράταση 4-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α’ φάσης του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση.

Στην κανονική διάρκεια ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό, είχε ευκαιρίες, προηγήθηκε 1-0, αλλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της και έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό Βόλου να ισοφαρίσε σε 1-1 και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση.

Στο έξτρα 30λεπτο έδειξε την ποίτητά της. Πέτυχε τρία γκολ και με άνεση έφτασε στο τελκό 4-1.

Οι «κοκκινόμαυροι» προηγήθηκαν με απευθείας φάουλ του Νίλι στο 41′, Στο 70 ο Γκουντρουμπής ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Στην παράταση ο Πατρινός με κεφαλιά στο 98′ έκανε το 2-1 για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Ρόβα,  στο 101′ και στο 113΄, με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Ζέρτης, Μεττέα (57′ Κατσαγεωργίου), Αρσένης (46′ Αναστασίου), Γκουντρουμπής, Παπαδάκος (46′ Μπάλλας), Μπουμπούκης (46′ Κορέλας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Πανάγου (79′ Μασούρας), Λυμπεράκης (79′ Λεσάι), Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Πετράτος (35′ Ντε Τόμας, 96′ Πατρινός), Castellanο, Traore (55′ Ελευθεριάδης), Nili, Polleto (55′ Καραγιάννης), Ρόβας.

Θυμηθείτε τι συνέβη στο βίντεο της μετάδοσης του pelop.gr