Θανάσης Παπαδόπουλος: Δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα στη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς

Το μήνυμα του Θανάση Παπαδόπουλου

Παπαδόπουλο

Ο Δήμος Καλαβρύτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος -σ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς- θα είναι διαρκώς δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, έτοιμος να παρέμβει με τις Υπηρεσίες του και να υποστηρίξει τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, όπως και όποτε ζητηθεί.

Αυτό επισημαίνει σε μήνυμα του, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος.

«Θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες και στους μαθητές μας, σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, στους γονείς τους, στους δασκάλους και στους καθηγητές, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Αισιόδοξη, εποικοδομητική και με τα καλύτερα αποτελέσματα», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Προσθέτοντας ότι ο Δήμος Καλαβρύτων έχει μεριμνήσει, ενισχύοντας τις σχολικές μονάδες, ώστε να είναι όλα στη θέση τους τη μέρα που θα χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι.

«Θέλουμε και αυτή η νέα σχολική χρονιά, αυτό το νέο ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργικότητα, να ξεκινήσει με ασφάλεια για τους μαθητές, με καθαριότητα και λειτουργικότητα, με τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες για όλους», επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος. Υπογραμμίζοντας ότι «στη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς 2024 -2025 ο Δήμος Καλαβρύτων θα είναι, όπως κάθε χρόνο, διαρκώς δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα. Μ’ ετοιμότητα να παρέμβει οποτεδήποτε ζητηθεί και να δώσει λύσεις στο βαθμό που έχει τις δυνάμεις να το κάνει. Οι προσπάθειες μας για πλήρη σε υποδομές και σ’ εξοπλισμό, απολύτως λειτουργικά και πλήρως στελεχωμένα σχολεία στο Δήμο Καλαβρύτων, σ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σ’ όλες τις βαθμίδες, δεν σταματούν ποτέ».

«Καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους. Και καλή πρόοδο. Με υγεία, με δύναμη, με πίστη και επιμονή ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι κι οι προσδοκίες και ν’ ανταμειφθούν οι κόποι σας», είναι οι ευχές του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου.