Χρήστος & Αναστασία: Ένας ονειρεμένος γάμος! ΦΩΤΟ

Το μυστήριο έλαβε χώρα μέσα σε βαθιά θρησκευτική κατάνυξη, ανάμεσα σε έναν εκθαμβωτικό στολισμό, στην προστάτιδα και πολιούχο της πόλης Παναγία Τρυπητή.

Χρήστος

Στο Ιερό Προσκύνημα Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία Τρυπητή) στο Αίγιο, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Τριχλή, ο Αιγιώτης Χρήστος Κοσσαράς στέλεχος της ΝΔ Αχαΐας και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση.

Χρήστος

Κουμπάροι του ζευγαριού, οι φίλοι τους και Αιγιώτες, Σπύρος Οικονομόπουλος επιχειρηματίας της πόλης -σύζυγος της αδερφής του γαμπρού Μίνας Κοσσαρά- και η Μαίρη Παπαϊωάννου παιδαγωγός -παιδική φίλη της νύφης και κόρη του αείμνηστου Ανδρέα Παπαϊωάννου.

Το μυστήριο έλαβε χώρα μέσα σε βαθιά θρησκευτική κατάνυξη, ανάμεσα σε έναν εκθαμβωτικό στολισμό, στην προστάτιδα και πολιούχο της πόλης Παναγία Τρυπητή.

Χρήστος

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ξεχώρισαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και αχαιός βουλευτής ΝΔ  Ιάσων Φωτήλας, ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολιτάς, η γενική γραμματέας ΕΣΠΑ Βίλλυ Παντελοπούλου, ο διευθυντής Πληροφορικής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σκανδάλης, πολλά στελέχη της κυβέρνησης, φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς του ζευγαριού.

Χρήστος

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου στο Λαμπίρι Αχαΐας, όπου η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χρήστος

Ευχόμαστε στο ταιριαστό ζευγάρι, βίον ανθόσπαρτον!

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Με …«ομπρέλες» οι ασθενείς στην Α’ Παθολογική στο Ρίο εξαιτίας της «Atena», η απάντηση Μπάκου στο pelop.gr

Κακοκαιρία «Atena»: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, δείτε live την πορεία της

Κακοκαιρία Atena: Πού «άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αχαΐα, σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα η περισσότερη βροχή

Προβλήματα στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία «Atena», απεγκλωβισμός ατόμων

ΕΛΑΣ: Πώς θα λειτουργεί το panic button για τους ανήλικους και τους μαθητές