Ιταλία: Εισαγγελέας ερευνά τη δράση του πρώην υπουργού Πολιτισμού, Τζενάρο Σαντζουλιάνο

Αντικείμενο της όλης έρευνας, σύμφωνα με την Corriere della Sera, είναι η σχέση του Σαντζουλιάνο με την επιχειρηματία και ινφλουένσερ Μαρία Ροζάρια Μπότσια.

Ιταλία

H εισαγγελία άρχισε έρευνα με στόχο να εξακριβωθεί αν ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Τζενάρο Σαντζουλιάνο ευθύνεται για αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών και σφετερισμό δημοσίου χρήματος.

Η κίνηση αυτή της εισαγγελίας της ιταλικής πρωτεύουσας οφείλεται – όπως διέρρευσε – στην κατάθεση σχετικής αναφοράς από μέρους του γραμματέα του κόμματος των Ιταλών Πράσινων Άντζελο Μπονέλι.

Αντικείμενο της όλης έρευνας, σύμφωνα με την Corriere della Sera, είναι η σχέση του Σαντζουλιάνο με την επιχειρηματία και ινφλουένσερ Μαρία Ροζάρια Μπότσια και το αν τους περασμένους μήνες ξοδεύτηκαν χρήματα του ιταλικού κράτους για μετακινήσεις και ταξίδια της με τον πρώην υπουργό τους.

Σύμφωνα με το protothema, χθες παράλληλα ο ιταλικός Τύπος αποκάλυψε ότι έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση και τυχόν οικονομική ζημία σε βάρος των δημόσιων ταμείων της χώρας διεξάγει και το Ελεγκτικό Συνέδριο της Ρώμης.

 

Διαβάστε επίσης:

Ανω-κάτω η Άνω Πόλη! Η «Π» στα εγκαταλελειμμένα έργα του Δήμου Πατρέων, στο φως η δραματική επιστολή γονέων στο Δήμαρχο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με …«ομπρέλες» οι ασθενείς στην Α’ Παθολογική στο Ρίο εξαιτίας της «Atena», η απάντηση Μπάκου στο pelop.gr

Άνδρας σε κατάσταση αμόκ στο κέντρο της Αθήνας απειλεί με φιάλη προπανίου: «Θα σας ανατινάξω»

Βούλα Κεχαγιά: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Κακοκαιρία «Atena»: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, δείτε live την πορεία της