Τίτλοι τέλους για Κουρή – Τοπαλίδου; η διαγραφή φωτογραφίων που «άναψε» φωτιές

Δημοσιεύματα θέλουν το Νίκο Κουρή και την Ελένη Τουπαλίδη, να βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους μήνες, με τον ηθοποιό να μένει σε άλλο σπίτι.

 

Κουρή

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του ηθοποιού Νίκου Κουρή να διαγράψει  Νίκος τη φωτογραφία του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου στο προφίλ του στο Instagram και την έκανε unfollow.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από 18 χρόνια σχέσης, έχοντας αποκτήσει και ένα γιο, λέγεται πως είναι σε διάσταση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Η εφημερίδα σημειώνει στο άρθρο της πως αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ«Summer’s Cool» ασχολήθηκε με το θέμα με τη Μαριάντα Πιερίδη να σχολιάζει πως μοιάζουν να είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι. «Όσες φορές έχει τύχει να τους συναντήσω σε κάποια εκπομπή ή να δω και να πέσω πάνω σε φωτογραφίες και βίντεό τους, έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr