Μενίδι: Συνελήφθη 42χρονος για σύσταση συμμορίας και κλοπές

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 42χρονος στο Μενίδι, καθώς σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.

κλοπές

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 42χρονος στο Μενίδι, καθώς σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης, (11.09.24) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 42χρονο στην περιοχή του Μενιδίου και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Ωστόσο, ο άνδρας διέφυγε τρέχοντας από το σημείο, με αστυνομικούς να τον καταδιώκουν πεζή και τον ακινητοποιούν. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., απώθησε τους αστυνομικούς, ενώ επιχείρησε να αφαιρέσει τον υπηρεσιακό οπλισμό ενός αστυνομικού.

 

Κατά τον έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης, με τον 42χρονο να οδηγείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών. Εκεί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και βούλευμα για κλοπή.

Ο συλληφθείς τον Ιόνιο και τον Ιούλιο του 2024, μαζί με έναν 45χρονο, αφαιρούσαν χρήματα από ταμειακές μηχανές καταστημάτων στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής. Κατά τη διάρκεια των «χτυπημάτων» ο 42χρονος περίμενε μέσα σε ένα «επιχειρησιακό όχημα», στο οποίο είχαν τοποθετήσει λευκή ταινία στις πινακίδες κυκλοφορίας, εκτελόντας χρέη τσιλιαδόρου. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο Πατρών – Κορίνθου: Τι προηγήθηκε της θανατηφόρας πρόσκρουσης με δυο νεκρούς ΦΩΤΟ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Εξειδίκευση των μέτρων για τη στήριξη της οικογένειας

Καύσιμα: «Ανάσα» για τους οδηγούς η πτώση σε προ κρίσης επίπεδα, οι τιμές της βενζίνης στην Πάτρα

Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 46χρονο οδηγό, τι είπε στον ανακριτή για το αλκοόλ

Καιρός: Μετά την «Atena» προ των πυλών και ο «Boris», πόσο και πότε θα επηρεάσει η μίνι-κακοκαιρία τη Δυτική Ελλάδα, η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο