Ανήλικοι διέρρηξαν δυο φορές ένα μαγαζί και έκλεψαν τρεις μοτοσικλέτες

Επιδρομή στις γειτονιές της Κομοτηνής έκαναν τρεις ανήλικοι Έλληνες τα ξημερώματα της Τρίτης και έκλεψαν τρεις μοτοσικλέτες, μια για τον καθένα τους.

φορές

Επιδρομή στις γειτονιές της Κομοτηνής έκαναν τρεις ανήλικοι Έλληνες τα ξημερώματα της Τρίτης και έκλεψαν τρεις μοτοσικλέτες, μια για τον καθένα τους! Όταν συνελήφθησαν, το ίδιο μεσημέρι, εξιχνιάστηκαν και δυο διαρρήξεις που είχαν κάνει στο ίδιο κατάστημα μαζί με έναν αλλοδαπό.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να κυκλοφορούν με τις κλεμμένες μηχανές, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στην πορεία της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα πριν τις κλέψουν είχαν διαρρήξει το κατάστημα, από το εσωτερικό του οποίου είχαν κλέψει χρήματα.

Μάλιστα, ξάφρισαν για δεύτερη φορά το μαγαζί, καθώς το είχαν παραβιάσει και στις 4 Σεπτεμβρίου. Οι τρεις ανήλικοι και ο αλλοδαπός παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή τροχοφόρου, ενώ σε βάρος των γονέων τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο Πατρών – Κορίνθου: Τι προηγήθηκε της θανατηφόρας πρόσκρουσης με δυο νεκρούς ΦΩΤΟ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Εξειδίκευση των μέτρων για τη στήριξη της οικογένειας

Καύσιμα: «Ανάσα» για τους οδηγούς η πτώση σε προ κρίσης επίπεδα, οι τιμές της βενζίνης στην Πάτρα

Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 46χρονο οδηγό, τι είπε στον ανακριτή για το αλκοόλ

Καιρός: Μετά την «Atena» προ των πυλών και ο «Boris», πόσο και πότε θα επηρεάσει η μίνι-κακοκαιρία τη Δυτική Ελλάδα, η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο