Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας από την ΠΔΕ και το Film Office Western Greece

Ο Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας απευθύνεται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κινηματογραφιστές που επιθυμούν να αναδείξουν την ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορική σημασία της Δυτικής Ελλάδας.

Διαγωνισμός

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους με σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και του τουρισμού της περιοχής μέσα από τον κινηματογράφο.

Ο Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας απευθύνεται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κινηματογραφιστές που επιθυμούν να αναδείξουν την ομορφιά, τον πολιτισμό και την ιστορική σημασία της Δυτικής Ελλάδας.  Δεκτές γίνονται ταινίες που είτε έχουν γυριστεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είτε αναδεικνύουν τη Δυτική Ελλάδα μέσα από θεματικές όπως η φύση, η ιστορία, η γαστρονομία και ο τρόπος ζωής.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Film Office Western Greece με την υποστήριξη της Karan Creative Media. Είναι μια μοναδική ευκαιρία οι κινηματογραφιστές να μοιραστούν τη δουλειά σας και να συμβάλλουν στην ανάδειξη της περιοχής. Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν την ταινία τους  μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και προβάλλουν  τη δημιουργικότητά τους, μέσω της ιστοσελίδας: filmcall.karan-media.gr