Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος

Η γυναίκα του ζευγαριού που παρασύρθηκε, ήταν πέντε μηνών έγκυος και έχασε τελικά το μωρό της.

Θεσσαλονίκη

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την 34χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τον άντρα της και το παιδί τους από αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος υπό της επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα που ήταν πέντε μηνών έγκυος έχασε το μωρό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η 34χρονη θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Δεν φρέναρε καθόλου, έπεσε πάνω τους» είπε σε δηλώσεις του την Πέμπτη 12/9 ο ξάδελφος της 34χρονης εγκύου, που παρασύρθηκε με τον σύζυγό της και το 2 ετών παιδί τους από μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη.

«Το ΕΚΑΒ έκανε πολύ καλή δουλειά και για αυτό τα παιδιά είναι ακόμα στη ζωή», πρόσθεσε μιλώντας στο «Mega».

Τι υποστήριξε ο οδηγός

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, έλαβε ο 46χρονος οδηγός που κατηγορείται για το τροχαίο.

Εις βάρος του, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης και για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) έδειξαν ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l αντίστοιχα.