Ελβετία: Νέα στοιχεία για το μοντέλο που δολοφονήθηκε και πολτοποιήθηκε από τον άντρα της

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η Kristina είχε πρώτα στραγγαλιστεί και στη συνέχεια το σώμα της διαμελίστηκε με κλαδευτήρια, μαχαίρι και πριόνι.

Δολοφονία

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του 38χρονου μοντέλου Kristina Joksimo στην Ελβετία, η οποία στραγγαλίστηκε από τον άνδρα της ο οποίος στην συνέχεια την πολτοποίησε για να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε αποφασίσει να τον εγκατελείψει.

Πηγή από το περιβάλλον του θύματος, όπως μεταδίδει η Daily Mail, αποδίδει ως κίνητρο για τη δολοφονία του μοντέλου και φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Ελβετία Kristina Joksimovic από πλευράς του δράστη στη γνώση του για την πρόθεσή της να φύγει.

«Ήθελε να χωρίσει, αλλά τον φοβόταν», δήλωσε η πηγή στο 20 Minuten. Μετά την αποτρόπαια επίθεση, οι ακόλουθοί της και η Αστυνομία εντόπισαν πως η τελευταία προσωπική ανάρτηση του θύματος στα social media ήταν πριν από αρκετές εβδομάδες με την 38χρονη να δημοσιεύει εικόνες από μια ειδυλλιακή «απόδραση του ζευγαριού» που είχαν μοιραστεί στη λίμνη Λουκέρνη.

Εν τω μεταξύ, ο σύντροφος μίας φίλης της δήλωσε στο Blick ότι η σχέση τους βρισκόταν «σε κρίση εδώ και μήνες», με την αστυνομία να φέρεται να έχει κληθεί στο σπίτι τους για αναφορές σωματικής βίας στο παρελθόν. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το άτυχο μοντέλο είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά της, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει το τελικό βήμα και να τον εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η Kristina είχε πρώτα στραγγαλιστεί και στη συνέχεια το σώμα της διαμελίστηκε με κλαδευτήρια, μαχαίρι και πριόνι.

Ο 41χρονος σύζυγός της Thomas επιχείρησε να καταστρέψει το σώμα της χρησιμοποιώντας μπλέντερ, ενώ στη συνέχεια τα κομμάτια αναμείχθηκαν με χημικό διάλυμα. Ο σύζυγος, ο οποίος είναι γιος γνωστού δικηγόρου από τη Βέρνη και επιχειρηματίας με δική του συμβουλευτική εταιρεία, συνελήφθη λίγο μετά την ανακάλυψη του εγκλήματος και παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του.

Ο Τόμας, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το έγκλημα, ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του σε αυτοάμυνα, όταν αυτή του επιτέθηκε με μαχαίρι. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι το μοντέλο είχε στραγγαλιστεί, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του δράστη.

Επιπλέον, η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 41χρονος είχε επιτεθεί και σε πρώην του, αφού την είχε πιάσει από το λαιμό, την χτύπησε και την έσπρωξε σε έναν τοίχο.

Οι ερευνητές είπαν ότι ο δράστης σύζυγος και επιχειρηματίας Thomas έδειξε «εμφανώς υψηλό επίπεδο εγκληματικής ενέργειας» στην αξιολόγησή τους. Ανέφεραν ακόμα «έλλειψη ενσυναίσθησης και ψυχρότητας μετά τη δολοφονία της συζύγου του» και τις προσπάθειές του να καλύψει τον θάνατό της, προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος είχε «σαδιστικά-κοινωνιοπαθητικά χαρακτηριστικά».

Σύμφωνα με το newsit, η Kristina Joksimovic, με καταγωγή από το Μπένινγκεν με σερβικές ρίζες, φέρεται να είχε αφήσει το μόντελινγκ και εργαζόταν πλέον ως μάνατζερ μοντέλων.

Ο Τόμας παραμένει υπό κράτηση, ενώ η αίτησή του για αποφυλάκιση απορρίφθηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης την Τετάρτη καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις ψυχικής ασθένειας.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

 

Διαβάστε επίσης:

Χρωστούμενα και…ουρές στην Πατρών-Πύργου, αποζημιώσεις ακινήτων στο..«περίμενε»

Ένταση έξω από το πρώην γραφείο του Κασσελάκη στη Βουλή: Δεν άφησαν υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ να μπει

Πάτρα: Αναρχικοί πέταξαν μπογιές και προκηρύξεις στο γραφείο του Ιάσονα Φωτήλα ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καταστήματα χωρίς… π(ε)λατεία! Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες της Πλατείας Όλγας

Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος