Πάτρα – Κυκλοφοριακό: Οδηγούν και σταθμεύουν στον ποδηλατόδρομο

Το «κερασάκι στην τούρτα» -και αυτό είναι πραγματικά θέμα να ερευνήσει η Τροχαία, από τη στιγμή που δεν υπάρχει δημοτική Αστυνομία- αποτελεί η στάθμευση οχημάτων πάνω ή μέσα στον ποδηλατόδρομο.

Πάτρα

Η «Πελοπόννησος» έχει γράψει επανειλημμένως για το κυκλοφοριακό φρακάρισμα, που προκαλείται το τελευταίο διάστημα από τα έργα, που είναι σε εξέλιξη, στο κέντρο της Πάτρας.

Ως αποτέλεσμα αυτού είναι η μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς ακόμη και στην παραλιακή ζώνη και συγκεκριμένα στο σημείο όπου τελειώνει η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου και συνεχίζει η Οθωνος-Αμαλίας, με τον πολυσυζητημένο -έως και αμφιλεγόμενο- ποδηλατόδρομο να στενεύει αρκετά το πλάτος του δρόμου και να δημιουργείται έξτρα κυκλοφοριακή ασφυξία στους οδηγούς.

Το «κερασάκι στην τούρτα» -και αυτό είναι πραγματικά θέμα να ερευνήσει η Τροχαία, από τη στιγμή που δεν υπάρχει δημοτική Αστυνομία- αποτελεί η στάθμευση οχημάτων πάνω ή μέσα στον ποδηλατόδρομο. Και αν αυτό φαντάζει εξωπραγματικό για πολλούς, το φωτογραφικό ντοκουμέντο αναγνώστη της «Π» μιλά από μόνο του. Οδηγός ταξί βρίσκεται εντός του ποδηλατόδρομου και προφανώς περιμένει να πάρει πελάτη. Το πιθανότερο είναι να μπήκε από κάποιο σημείο, που δεν υπάρχουν σαμαράκια και να βγήκε είτε από τον ίδιο χώρο είτε ακόμη χειρότερα από κάποιο σημείο πιο μπροστά.

«Αν υπήρχαν περισσότεροι έλεγχοι, θα βλέπατε και άλλα τέτοια παραδείγματα» μας είπε πελάτης σε παρακείμενο καφέ, ο οποίος καταμαρτύρησε: «Το τελευταίο διάστημα τα έχουμε δει όλα. Αν βάλει κάποιος μια κάμερα και γράφει από το πρωί, θα εντοπίσει οδηγικά διαμαντάκια!».

 

Διαβάστε επίσης:

Χρωστούμενα και…ουρές στην Πατρών-Πύργου, αποζημιώσεις ακινήτων στο..«περίμενε»

Ένταση έξω από το πρώην γραφείο του Κασσελάκη στη Βουλή: Δεν άφησαν υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ να μπει

Πάτρα: Αναρχικοί πέταξαν μπογιές και προκηρύξεις στο γραφείο του Ιάσονα Φωτήλα ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καταστήματα χωρίς… π(ε)λατεία! Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες της Πλατείας Όλγας

Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος