Ρεκόρ Ρονάλντο: Ο πρώτος…δισεκατομμυριούχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο Instagram έχει τους περισσότερους followers, πάνω από 639 εκατομμύρια, ενώ στο Facebook, ο αστέρας του ποδοσφαίρου έχει 170,5 εκατομμύρια followers.

δισεκατομμυριούχος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα 39 του χρόνια συνεχίζει ακάθεκτος! Τα ρεκόρ του είναι ιστορικά, αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Όμως αυτή τη φορά, ο Πορτογάλος αστέρας, σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε ποτέ το ένα δισεκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εξέχουσες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Instagram, το Facebook και το X/Twitter. Άλλες

Συγκεκριμένα έχει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, όπου δημιούργησε ένα παγκόσμιο ρεκόρ ως το πιο γρήγορο κανάλι που έφτασε τους 50 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε μια εβδομάδα. Στο Instagram, όπου έχει τους περισσότερους followers, πάνω από 639 εκατομμύρια, ενώ στο Facebook, ο αστέρας του ποδοσφαίρου έχει 170,5 εκατομμύρια followers.

Στο X/Twitter, το προφίλ του Ρονάλντο έχει 113 εκατομμύρια ακόλουθους. Μοιράζοντας το ρεκόρ στο X/Twitter, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την χαρά του και δήλωσε ότι αυτό δεν ήταν απλοί αριθμοί, αλλά μάλλον μια απόδειξη του κοινού πάθους, της ορμής και της αγάπης των οπαδών του για το παιχνίδι και όχι μόνο.

«Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα», ευχαρίστησε τους θαυμαστές ο «CR7», «ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, σε όλα τα ψηλά και τα χαμηλά. Τα καλύτερα έρχονται».

με στοιχεία από sportal.gr