Κάτω Αχαΐα: Παρέμβαση της ΕΛΑΣ με συλλήψεις στο πανηγύρι

Χαμός και ένταση τα ξημερώματα σε πανηγύρι στην Κάτω Αχαΐα

Κάτω Αχαΐα

Πάνω από 10 άνδρες της Αστυνομίας του ΑΤ Κάτω Αχαΐας στη 1 παρά τέταρτο παρενέβησαν στο πανηγύρι που πραγματοποιούσε το Αθλητικό Σωματείο της Αχαϊκής στην Κάτω Αχαΐα εν όψει της εορτής του Τιμίου Σταυρού και συνέλαβαν τον διοργανωτή από πλευράς της Αχαϊκής και Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ζαγαρέλο.

Αιτία της σύλληψης σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν το ωράριο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ωστόσο η άδεια που είχε λάβει η Αχαΐκή σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Επίσης, η αστυνομία δεν είχε μαζί κανένα μηχάνημα μέτρησης ντεσιμπέλ που θα μπορούσε να πιστοποιήσει τυχόν ηχορύπανση.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας όπου έσπευσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αντιδήμαρχοι, τοπικοί φορείς και πολύ κόσμος από την εκδήλωση.

Έπειτα από την παρέμβαση του Δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου ο Ανδρέας Ζαγαρεός αφέθηκε ελεύθερος στις 5 το πρωί.

Κάτω Αχαΐα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διοργάνωσε κοινωνική εκδήλωση – γλέντι, αναπαράγοντας μουσική σε μεγάλη ένταση από ορχήστρα, συνδεδεμένη με ενισχυτή, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.