Μεσσηνία: Συμμορία γυναικών Ρομά είχε ρημάξει 19 σούπερ μάρκετ

Τα μέλη της θηλυκής συμμορίας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ρομά

Μια συμμορία οκτώ γυναικών Ρομά κρυβόταν πίσω από μια αλυσίδα 19 κλοπών που είχαν γίνει σε σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη με λεία διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.500 ευρώ, στο διάστημα από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 27 Απριλίου.

Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, που αξιοποίησαν τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν, εξακριβώθηκε ότι τις κλοπές στα καταστήματα είχαν διαπράξει οκτώ γυναίκες ηλικίας 23 ως 44 χρόνων που εξετάζεται αν συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα μέλη της θηλυκής συμμορίας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και τα κλοπιμαία.

Διαβάστε επίσης

Εξαφάνιση 14χρονης από το Μοσχάτο – Πληροφορίες πως μπορεί να βρίσκεται στην Πάτρα

«Οι πολίτες θα πουν το νερό νεράκι»: Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης και οι αντιδράσεις στην Αχαΐα

Αποζημιώσεις 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Πατρών–Πύργου, δικαιούχοι πληρωμών από το Ελληνικό Δημόσιο περιμένουν από το 2000

Πρόληψη στα σχολεία της Αχαΐας μετά το σοκ των ναρκωτικών

Ούτε βήμα πίσω για αντλιοστάσιο στην πλατεία: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Ρομάντζας για έργο του Δήμου