Έλον Μασκ: Έκπληκτος με το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας ΦΩΤΟ

Ο Έλον Μασκ, εμφανίστηκε έκπληκτος με το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας και έκανε μια ανάρτηση για τις γεννήσεις και τους θανάτους στην Ελλάδα παραθέτοντας ανάρτηση άλλου χρήστη του X.

έλον μασκ

O Έλον Μασκ ασχολήθηκε με την Ελλάδα, ο οποίος που δεν σταματά να κάνει σχόλια και αναρτήσεις για την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ και τον φίλο του, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Έλον Μασκ, εμφανίστηκε έκπληκτος με το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας και έκανε μια ανάρτηση για τις γεννήσεις και τους θανάτους στην Ελλάδα παραθέτοντας ανάρτηση άλλου χρήστη του X.

Ο επικεφαλής της SpaceX, πατέρας 11 παιδιών, κροίσος που ζει στις ΗΠΑ, φαίνεται πως δύσκολα μπορούσε να πιστέψει ότι οι θάνατοι στην Ελλάδα είναι διπλάσιοι από τις γεννήσεις…

Στο tweet που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά: «Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν απ’όσα παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα».

Παραθέτει, δε, σύμφωνα με το newsit, την ανάρτηση του δημοσιογράφου (γνωστός κυρίως μέσα από τα social media), στην οποία επικαλείται δημοσίευμα από την Express – χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία σε ποια express αναφέρεται.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανάρτηση νέα στοιχεία προβλέπουν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί απότομα έως και 25% έως το 2070.

Συνεχίζει λέγοντας πως: «Το 2022, η χώρα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 140.000».

«Οι οικονομικές προκλήσεις, οι χαμηλοί μισθοί και η υψηλή ανεργία έχουν οδηγήσει πολλούς νέους Έλληνες στο εξωτερικό, επιδεινώνοντας την κρίση.

Το ποσοστό γεννήσεων στην Ελλάδα είναι πλέον μόλις 1,32 γεννήσεις ανά γυναίκα, οδηγώντας σε γήρανση του πληθυσμού.

Η κυβέρνηση έχει εισαγάγει φορολογικά κίνητρα και μέτρα στήριξης της οικογένειας, με τους αξιωματούχους να την αποκαλούν τη “μεγαλύτερη απειλή” του έθνους».

Όπως ήταν λογικό τα σχόλια «έπεσαν βροχή» με έναν από τους χρήστες να γράφει: «Ο Μασκ να αγοράσει την Ελλάδα και να την κάνει μεγάλη ξανά», παραφράζοντας την φράση της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ: «Make America great again».

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Εναλλακτικό σχέδιο για το τρένο, εξασφαλισμένη μόνο μέχρι το Ρίο η νέα σιδηροδρομική γραμμή

Δικαστικά θα κινηθεί ο ΕΟΠΥΥ για την απάτη με ζημιά εκατομμυρίων σε βάρος του

Σοκ με Έλληνα στη Γερμανία: Σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Νέα απόπειρας δολοφονίας Τραμπ: «Ετοιμος να πεθάνω για την Ουκρανία», το προφίλ του 58χρονου δράστη ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ η εξειδίκευση των μέτρων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε βιομηχανία, αγροτική παραγωγή και τουρισμό