Η Ενωση ανακοίνωσε τον Χρήστο Καφέζα

Η Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του πλέι-μέικερ Χρήστου Καφέζα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε το μπάσκετ.

Ενωση Ο Χρήστος Καφέζας ανακοινώθηκε από την Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Καφέζα και τον καλωσορίζει και πάλι στην Οικογένεια της Ένωσης, καθώς επιστρέφει εκεί όπου έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα.
Ευχόμαστε στον Χρήστο να είναι υγιής και να εκπληρώσει τις ατομικές του φιλοδοξίες, βοηθώντας, παράλληλα, την Ένωση να υλοποιήσει τους στόχους της.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης ο Χρήστος Καφέζας ανέφερε ότι για την επιλογή του ν’ αγωνιστεί φέτος στην Α.Ε. Γλαύκου Έσπερου “σίγουρα έπαιξε ρόλο ο τρόπος της προσέγγισης, τόσο από την Διοίκηση, όσο και από τον προπονητή”, ενώ πρόσθεσε πως κίνητρο ήταν και η παρουσία του coach “που όλοι του αναγνωρίζουν πόσο καλός προπονητής είναι και πόσο βελτιώνει τους παίκτες”. Το πιο καθοριστικό, όμως, ήταν πως “μέσα από την επαφή με τη Διοίκηση κατάλαβα τους στόχους της ομάδας, που δεν περιορίζονται στο Ανδρικό τμήμα, αλλά, αντίθετα ξεκινούν από τις Υποδομές και την Ακαδημία. Ένιωσα πως στην Ένωση υπάρχει ένα project που μου ταιριάζει και θέλω να είμαι μέρος του”».