Π. Ζαφειρόπουλος: Απειλεί με παραίτηση ο δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Σβόλη

“Ανήθικη προσφυγή εναντίον μου” – Κρίση στην παράταξη Σβόλη

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΒΟΛΗ Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Η στάση που φέρεται να τήρησε ο Κώστας Σβόλης, εξόργισε τον κ. Ζαφειρόπουλο, που αισθάνεται ότι έμεινε ακάλυπτος

Κρίση στο εσωτερικό της παράταξης του Κώστα Σβόλη ξέσπασε ξαφνικά, με τον δεύτερο σε ψήφους σύμβουλό του, Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο να βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο και από την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη».

Αιτία είναι η δικαστική προσφυγή του συνυποψηφίου του Θεόδωρου Ξυλιά, που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές, αλλά βρήκε παραθυράκι, επικαλούμενος ασυμβίβαστο του Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου, που τοποθετήθηκε διευθυντής του Τελωνείου Πατρών, μετεκλογικά.

Το θέμα μπήκε στην τελευταία συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του Κώστα Σβόλη, όπου ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος έθεσε θέμα ηθικής τάξης, για να λάβει από τους συναδέλφους του, όπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», σύσσωμη στήριξη. Πλην όμως, η στάση που φέρεται να τήρησε ο Κώστας Σβόλης, εξόργισε τον κ. Ζαφειρόπουλο, που αισθάνεται ότι έμεινε ακάλυπτος και γι΄αυτό προτίθεται να παραιτηθεί πριν από το δικαστήριο της ερχόμενης Πέμπτης, εάν δεν αποσυρθεί η προσφυγή.

Αυτό τουλάχιστον εκφράζεται στην δήλωση που έκανε στην «Π»: «Δεν μπαίνω σε διαπραγμάτευση, όταν ο πατραϊκός λαός μού έχει δώσει το διαβατήριο για να τον εκπροσωπήσω για την επόμενη πενταετία. Με παλαιά και φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να οραματίζεσαι την Πάτρα του μέλλοντος».

Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση της δημοτικής ομάδας Σβόλη.

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, η ατζέντα των δυο ηγετών

Γερμανία – εκλογικό θρίλερ στο Βρανδεμβούργο: Οριακή επικράτηση του κόμματος Σολτς

Δυστύχημα στην Ιερά Οδό: Συνελήφθη πεζός για το τροχαίο με τον νεκρό οδηγό μηχανής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στην Ακρωτηρίου – ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι