Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ο ύποπτος είχε γράψει σε επιστολή το σχέδιό του

Διατηρούσε χειρόγραφη λίστα με ημερομηνίες και χώρους που ήταν πιθανό να εμφανιστεί ο Τραμπ.

Trump

Ο ύποπτος που κατηγορείται για τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ είχε συντάξει επιστολή στην οποία ανέφερε ότι σκόπευε να τον δολοφονήσει.

Συγκεκριμένα, διατηρούσε στο αυτοκίνητό του μια χειρόγραφη λίστα με ημερομηνίες και χώρους όπου ήταν πιθανό να εμφανιστεί ο Τραμπ, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι εισαγγελείς των ΗΠΑ που ερευνούν τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ είπαν ότι το κινητό του υπόπτου είχε συνδεθεί επανειλημμένα από τις 18 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου σε δίκτυα τηλεφωνίας κοντά στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ και το σπίτι του στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με το protothema, το σημείωμα είχε τοποθετηθεί σε ένα κουτί που είχε αφεθεί στο σπίτι ενός άγνωστου προσώπου που επικοινώνησε με τις ομοσπονδιακές αρχές μετά τη σύλληψη του Ρούθ. Το κουτί περιείχε επίσης πυρομαχικά, έναν μεταλλικό σωλήνα και άλλα αντικείμενα.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ξεμπλοκάρει η σύνδεση με «111» – Επιταχύνονται οι απαλλοτριώσεις και η προκήρυξη

Στέφανος Κασσελάκης: Προαναγγέλει την υποψηφιότητά του μέσω social media «Είμαι εδώ»

Ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο: Τουλάχιστον 3 οι νεκροί, δύο μικρά κορίτσια ανάμεσά τους ΒΙΝΤΕΟ

Ισραήλ: Κάλεσμα στους πολίτες για απομάκρυνση από φυλάκια της Χεζμπολάχ

Ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη κι επίσημα από τη ΝΔ, τι θα κάνει με την έδρα του: «Αν ο Μητσοτάκης το κάνει για να στείλει μήνυμα, είναι απαράδεκτο»