Φωτιά σε συρμό του Ηλεκτρικού, o κόσμος κατέβηκε και πήγε με τα πόδια στο σταθμό «Ειρήνη» ΦΩΤΟ

Το περιστατικό με τη φωτιά σε συρμό του ΗΣΑΠ, συνέβη ανάμεσα στους σταθμούς «Νερατζιώτισσα» και «Ειρήνη» και προκάλεσε την εκκένωση του συρμού.

κόσμος

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης (25.09.2024) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε συρμό του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ).

Το περιστατικό με τη φωτιά σε συρμό του ΗΣΑΠ, συνέβη ανάμεσα στους σταθμούς «Νερατζιώτισσα» και «Ειρήνη» και προκάλεσε την εκκένωση του συρμού.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατέβηκαν από τους συρμούς και να κατευθύνθηκαν πεζή στο σταθμό «Ειρήνη».

Σύμφωνα με επιβάτη που επικοίνωσε με το newsit.gr, δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση από μηχανονοδηγό ώστε να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες εκκένωσης του βαγονιού. Όπως αναφέρει, ο ίδιος και άλλα 200 περίπου άτομα που επέβαιναν στο συρμό, άνοιξαν μόνοι τους τις πόρτες και κατέβηκαν χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε ανακοίνωση από την πλευρά του μηχανοδηγού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, Λεωνίδα Γεωργόπουλο που μίλησε στο newsit.gr «όταν συνέβη το περιστατικό, και ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε τις φλόγες, έδωσε εντολή να διακοπεί η ηλεκτροδότηση των γραμμών». 

κόσμος

Διαβάστε επίσης:

Χεζμπολάχ: Πάνω από 1.500 μέλη τυφλώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν από τους βομβητές ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ποια εταιρεία από την Θεσσαλονίκη μπαίνει στο εμβληματικό κτίριο Τζίνη στην καρδιά της Πάτρας – Ανυπόστατες οι φήμες για φούρνο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!

Πατρινό Καρναβάλι 2025: Αποκαλύφθηκαν οι δύο αφίσες του θεσμού! Φαντασία και χρώμα στο επίκεντρο!

Αργολίδα: Σοκ με 12χρονο σε προαύλιο σχολείου, συμμαθητές του τον ξύρισαν με φαλτσέτα και του άρπαξαν 2 ευρώ