Φονική ταυρομαχία στην Ισπανία: Ταύρος χτύπησε 3χρονη στο πρόσωπο, ένας νεκρός, δύο ακόμα τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ

Ο ταύρος έσπασε μία σιδερένια πόρτα που είχε τοποθετηθεί ως οδόφραγμα και χτύπησε με τα κέρατά του θεατές

Ισπανία

Τραγωδία την Τετάρτη 25/9 στην Ισπανία, όταν ένας ταύρος έσπασε ένα οδόφραγμα, σε υπαίθρια ταυρομαχία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν τρεις, μεταξύ των οποίων ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Όλα συνέβησαν στο Τολέδο της Ισπανίας, όταν, όπως φαίνεται σε βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες, ο ταύρος έσπασε μία σιδερένια πόρτα που είχε τοποθετηθεί ως οδόφραγμα και χτύπησε με τα κέρατά του θεατές.

Από το αιματηρό περιστατικό, ένας 80χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους μία 3χρονη, η οποία ήταν στην υπαίθρια ταυροδρομία με τη γιαγιά και τον παππού της, όπως μεταδίδουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Το 3χρονο κορίτσι δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς, ωστόσο, να γίνεται μέχρι στιγμής γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Στο ίδιο νοσοκομείο παραμένουν ο παππούς και η γιαγιά του που δέχθηκαν χτυπήματα τα κέρατα του ταύρου.

Η ταυροδρομία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για την Σάντα Μπάρμπαρα που εορτάζεται από τις 20 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην Παντόγια.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το τραγικό περιστατικό ήταν το τρίτο που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Τολέδο τους τελευταίους δύο μήνες με ακτιβιστές να επαναφέρουν το αίτημά τους για απαγόρευση του εθίμου αυτού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, το ιατρικό ανακοινωθέν μετά την κατάρρευση επί σκηνής ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός: Με …καλοκαίρι μας αφήνει ο Σεπτέμβριος, πότε «χαλάει», η πρόγνωση για την Πάτρα

Απεργία σήμερα στο σιδηρόδρομο: Τροποποιήσεις και αναστολές στο πρόγραμμα, ποια δρομολόγια θα εκτελεστούν, οι αλλαγές στην Αχαΐα

Μέση Ανατολή: Παγκόσμια ανησυχία για επικείμενη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!

Δυτική Αχαΐα: «Μπουγιουρντί» για νερό έως και 2.000 €!

Αχαΐα: Διεκδικήσεις για τους πυρόπληκτους του Ερύμανθου, τι συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Σαν σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2000 το επιβατηγό πλοίο «Εξπρές Σαμίνα» βυθίζεται στ’ ανοιχτά της Πάρου, τι άλλο συνέβη