Δόμνα Μιχαηλίδου: Έτοιμη για τον χορό του Ησαΐα

Ο δεσμός τους, που μετρά ήδη αρκετά χρόνια, ωρίμασε σταδιακά, χτίζοντας γερά θεμέλια για ένα κοινό μέλλον.

Δόμνα Μιχαηλίδου

Με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ, Δόμνα Μιχαηλίδου, με τον σύντροφό της, ψυχίατρο, Λεωνίδα Μαντωνάκη. Η πρόταση γάμου, που έγινε στο τέλος του καλοκαιριού, ήταν μια επισφράγιση της αγάπης και της κοινής πορείας τους.

Αν και οι δυο τους επιλέγουν να κρατούν χαμηλό προφίλ, το μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της Δ. Μιχαηλίδου «πρόδωσε» τη χαρμόσυνη είδηση, την οποία είχαν μοιραστεί μόνο με τους κοντινούς τους ανθρώπους. Ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία γάμου, ωστόσο στα σχέδιά τους είναι να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο ή και λίγο αργότερα, ανάλογα με τις συνθήκες. Το ζευγάρι κρατά μια διακριτική στάση, εστιάζοντας στην ουσία της σχέσης του και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Ο δεσμός τους, που μετρά ήδη αρκετά χρόνια, ωρίμασε σταδιακά, χτίζοντας γερά θεμέλια για ένα κοινό μέλλον. Η Δόμνα και ο Λεωνίδας κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν κοινό κόσμο γεμάτο αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό.

Το ζευγάρι επιλέγει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους προτιμούν τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι, τις βόλτες στη φύση και τις συναντήσεις με φίλους.

Αυτή η επιλογή τούς έχει επιτρέψει να χτίσουν μια σχέση βασισμένη στην ειλικρίνεια και στην αυθεντικότητα, μακριά από τις πιέσεις της δημόσιας ζωής. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι, στις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις του, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Οπως στις στιγμές που οι δυο τους έχουν απαθανατιστεί στο γήπεδο, παρακολουθώντας τους αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι η ομάδα που αγαπούν.

Το φετινό καλοκαίρι αποδείχθηκε και για τους δύο ιδιαίτερα ξεχωριστό. Επισκέφθηκαν τα Κύθηρα, την Αίγινα, την Υδρα και τις Σπέτσες όχι μόνο επειδή είναι νησιά που ανήκουν στην εκλογική περιφέρεια της Δ. Μιχαηλίδου, η οποία εκλέγεται στην Α’ Πειραιά, αλλά επειδή είναι μέρη που αγαπούν να περνούν ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ έχουν αναπτύξει ουσιαστικούς δεσμούς με τους κατοίκους τους. Ηταν χρόνος που απόλαυσαν και οι δύο, αφού και ο Λ. Μαντωνάκης, που είναι ψυχίατρος στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, έχει μια απαιτητική καθημερινότητα.

Καθώς η Δόμνα και ο Λεωνίδας προετοιμάζονται για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, οι φίλοι και η οικογένειά τους δεν μπορούν παρά να χαρούν για την ευτυχία τους.
Πηγή: Realnews, enikos