Ισραήλ: 7 νεκροί και 16 τραυματίες από τρομοκρατικό χτύπημα σε σταθμό τρένου του Τελ Αβίβ ΒΙΝΤΕΟ

16 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας στρατιώτη που τραυματίστηκε σοβαρά.

Ισραήλ - τρομοκρατική επίθεση

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν τρομοκράτες να κυνηγούν πολίτες σε σιδηροδρομικό σταθμό του Τελ Αβίβ.

Στην συνέχεια, πυροβολούν θανάσιμα επτά ανθρώπους κι όλα αυτά λίγα λεπτά πριν το Ιράν εξαπολύσει πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις ισραηλινές Αρχές, εκτός από τον 26χρονο Έλληνα Ιωνά Καρούση, τις ζωές τους έχασαν, επίσης, ένα 17χρονο κορίτσι, τέσσερις γυναίκες ηλικίας 24, 30, 33 και 40 χρονών καθώς κι ένας 42χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία.

 

Στο μεταξύ, με πληροφορίες από το protothema, άλλοι 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας στρατιώτη που τραυματίστηκε σοβαρά.

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει δύο τρομοκράτες, ένας από τους οποίους είχε στα χέρια του αυτόματο όπλο και ο άλλος μαχαίρι, ντυμένοι στα μαύρα, να περιφέρονται κατά μήκος ενός σταθμού του σταθμού πριν αρχίσουν να πυροβολούν και να σκοτώνουν.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι δύο ένοπλοι άνδρες «εξουδετερώθηκαν» από τις δυνάμεις ασφαλείας αφού όμως σκότωσαν επτά ανθρώπους.

Με πληροφορίες από το newsit, ο διοικητής της αστυνομίας του Τελ Αβίβ σε δηλώσεις του είπε ότι οι τρομοκράτες μπήκαν στο συρμό του τραμ και άνοιξαν πυρ. Μετά βγήκαν και συνέχισαν να πυροβολούν πολίτες που ήταν στον δρόμο. «Δεν είναι Ισραηλινοί, γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες και κάνουμε έρευνες», είπε ακόμη.

 

Διαβάστε επίσης:

Ρεύμα: Τι θα πληρώσουν οι καταναλωτές τον Οκτώβριο, όλα τα τιμολόγια

Μέση Ανατολή: Ολα ανοικτά ακόμα και «χτυπήματα» πυρηνικών εγκαταστάσεων στα Ισραηλινά αντίποινα στο Ιράν

Διεθνής ανησυχία στην αγορά πετρελαίου, άλμα έως και 5% στην τιμή

Πάτρα: Πτώση άνδρα από μπαλκόνι

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 2/10, η πρόγνωση για την Πάτρα, πότε έρχεται η νέα κακοκαιρία τύπου «Π», ποιες περιοχές θα επηρεάσει