Κεφαλογιάννης: Αν υπάρξει ανάγκη, θα επαναπατριστούν και άλλοι από το Λίβανο

Για τον επαναπατρισμό και άλλων πολιτών από τον Λίβανο σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη μίλησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Κεφαλογιάννης

Για τον επαναπατρισμό και άλλων πολιτών από τον Λίβανο σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη μίλησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Αν υπάρξει ανάγκη, θα επαναπατριστούν και άλλοι από το Λίβανο», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Προχθές που συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ, μεταξύ άλλων αυτό το οποίο εξετάσαμε είναι το πώς θα μπορέσουμε, εφόσον υπάρξει ανάγκη, να υπάρξει και απεγκλωβισμός Ελλήνων και Κυπρίων πολιτών από το Λίβανο και μέρος αυτής της επιχείρησης ήταν και αυτό το οποίο είδαμε εχθές. Δηλαδή η πτήση του C-130 το οποίο πέταξε στο Λίβανο με μία στάση βεβαίως στην επιστροφή στην Κύπρο που άφησε τους Κύπριους πολίτες και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελευσίνα.

Εφόσον υπάρξει ανάγκη, προφανώς και υπάρχει ζήτηση γιατί υπάρχει μια μεγάλη ελληνική κοινότητα αυτή τη στιγμή στον Λίβανο, γύρω στα δυόμισι με 3.000 άτομα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θέλουν να επιστρέψουν πίσω, γιατί κάποιοι από αυτούς έχουν διπλή υπηκοότητα, ζουν και εργάζονται εκεί πέρα, αλλά εφόσον ζητηθεί. Οι Ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας, πάντα υπό τον συντονισμό βεβαίως του Υπουργείου Εξωτερικών, είναι εκείνο το οποίο θα κρίνει τις συγκεκριμένες αποστολές» είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.




 

 

 

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Αλλάζει η Cassandra το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες, ποιες περιοχές και πότε θα επηρεάσει, η πρόγνωση για την Πάτρα

Νοσοκομείο Αιγίου: Ζήτησαν 20 ευρώ από Πυροσβέστη με επιληπτική κρίση!

Η Ασφάλεια Πάτρας εντόπισε 30 απατεώνες! Πως εξαπατούσαν τα θύματά τους

Δημοσκόπηση MRB: Στην πρώτη «θέση» η ΝΔ, το «5» για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα στο ΠΑΣΟΚ 

Οπαδικό επεισόδιο στην Πάτρα με τραυματισμό

Πάτρα: Βαρύς «πέλεκυς» για διακινητές ναρκωτικών, με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας!