Στον αερα το ντέρμπι Ενωση-Γαλήνη – Εσκασε πυροσβεστήρας!

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει – αν ξεκινήσει! – το ντέρμπι ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ-Γαλήνη στην πρεμιέρα της National League 1, καθώς άνοιξε πυροσβεστήρας και γέμισε όλον το γήπεδο!

Ενωση Τοπίο στην ομίχλη το κλειστό γυμναστήριο Κρύα Ιτεών!

Ένα ατύχημα με έναν πυροσβεστήρα στο κλειστό γυμναστήριο Κρύα Ιτεών απειλεί σε σημαντική καθυστέρηση ή ακόμη και σε αναβολή στην έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αθλητική Ενωση Γλαυκου Εσπερου ΑΟΠΑ και τη Γαλήνη στην πρεμιέρα της National League 2.

Ενωση

Ενωση Ενωση Ενωση

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το πρόβλημα προκλήθηκε όταν νεαρός παίζοντας μπάσκετ στο βοηθητικό γήπεδο, δεν πρόλαβε τη μπάλα στο σουτ, η οποία έπεσε κατά λάθος επάνω σε πυροσβεστήρα που… έσκασε και άρχισε να γεμίζει τον χώρο με το περιεχόμενό του!

Αμέσως το γήπεδο εκκενώθηκε, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και τη σκόνη που κατακάθισε στο παρκέ να εμποδίζει στη διεξαγωγή του αγώνα. Οι άνθρωποι της Ενωσης ξεκίνησαν αμέσως τον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου και πλέον αναμένεται η απόφαση των διαιτητών για το αν μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι χωρίς κίνδυνο για την υγεία θεατών και παικτών.

Ενωση Ενωση Ενωση Ενωση Ενωση Ενωση Ενωση