Ο Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε με Ανδρουλάκη και Δούκα: «Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας»

Τι δήλωσε

Γερουλάνος

Ο Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας, πώς θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενη ημέρα. Ανταποκρίθηκα, εκείνοι μου ζήτησαν να συναντηθούμε» δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής ο κ. Γερουλάνος.

Για το αν θα στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψηφίους τόνισε: «Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Είναι σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν. Καλό είναι το να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».




Ο Παύλος Γερουλάνος θα παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του Α γύρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.