Φονικό στην Εύβοια: 35χρονος σκότωσε τον θείο του για λεφτά! ΒΙΝΤΕΟ

Τα χρήματα που δεν κατάφερε να πάρει από τον θείο του φέρεται να ήταν ο λόγος για τον οποίο ο 35χρονος αποφάσισε να σκοτώσει τον ηλικιωμένο συγγενή του με έξι μαχαιριές στην Εύβοια.

Εύβοια

Με έξι μαχαιρίες σκότωσε τον ηλικιωμένο θείο του 35χρονος στην Εύβοια, επειδή δεν του έδωσε λεφτά!

Το φονικό έγινε στην περιοχή Σπαθάρι στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, το βράδυ της Τρίτης 8/10/2024 με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη

Όπως επισημαίνει eviaonline.gr ο 35χρονος δράστης και ανιψιός του άτυχου ηλικιωμένου του κατάφερε έξι μαχαιριές, η μία δε εξ αυτών στον λαιμό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 73χρονου δυο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Κάποια στιγμή ο 35χρονος ζήτησε χρήματα από τον ηλικιωμένο, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δυο τους αποχώρησαν από το καφενείο και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

Ο 35χρονος όμως στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του θείου του που διέμενε μόνος του έχοντας μαζί του ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε. Παρά τον ισχυρότατο τραυματισμό του, ο 73χρονος κατάφερε αιμόφυρτος να φύγει από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο καφενείο του χωριού να ζητήσει βοήθεια, ενώ ψέλλισε στους θαμώνες πως τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του και στη συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Οι συγχωριανοί του έντρομοι, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στιγμές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από το Νοσοκομείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι συγγενείς του που διαμένουν στη Χαλκίδα, μαζί με τη σύζυγό του που κατέρρευσε μαθαίνοντας την τραγική εξέλιξη.

Ο 73χρονος είχε 3 παιδιά και 6 εγγόνια, ενώ διέμενε μόνος του για να φροντίζει τα κτήματα. Όλοι έκαναν λόγο για έναν αξιοπρεπή και εργατικό οικογενειάρχη. Η σύζυγός του διαμένει στη Χαλκίδα και κάθε Σαββατοκύριακο ανέβαινε και εκείνη στο χωριό.